Interviu EXCLUSIV cu Lili Lozan despre revenirea la Prima Oră: Mama vrea la muncă
Embed:
Interviu EXCLUSIV cu Lili Lozan despre revenirea la Prima Oră: Mama vrea la muncă

De luni, cel mai popular matinal din țară, "Prima Oră" de la PRIME, revine pe micile ecrane în format complet! Și asta pentru că prezentatoarea Lili Lozan se întoarce pe platoul de filmare după mai bine de jumătate de an de concediu de maternitate. Într-un interviu prin zoom, Lili ne-a mărturisit că spune că îi este dor de colegi, dar și de telespectatori. 

"Eugen Burlacu: Doamnelor și domnilor colega noastra Lili Lozan, Bună dimineața Lili!
 Lili Lozan: Bună dimineața Eugen!
 Eugen Burlacu: Uite Lili, am reușit noi să discutăm, să analizăm, să cântărim și în sfârșit eu personal, colegii noștri și toți telespectatorii, suntem pur și simplu încântați la ideea că tu revii 
 Lili Lozan: Mulțumesc tare mult Eugen, dar știi cum, până luni e mult"

Lili Lozan revine luni la "Prima Oră", imediat după ziua sa de naștere care este sărbătorită duminică.

"Eugen Burlacu: Lili ia spune tu nu ai uitat să faci televiziune?
 Lili Lozan: Nu am uitat, dar am foarte mari emoții pentru că de dată asta voi trebui, știi cum, două ore să fiu conectată nu doar la ce se întâmplă în platou și în emisiune. Inima mea o las acasă pentru că chiar dacă cel mic în intervalul ăsta de timp doarme, mamele o să înțeleagă, dar oare s-a întors bine, dar oare nu plânge."

Lili spune că nici nu s-a gândit că va reveni atât de repede.

"Lili Lozan: Eu le spuneam colegilor că mă întorc după ce trece toată pandemia asta, dar am înțeles că în următorii doi ani nu va fi liniște și va trebui să convețuim cu acest virus și să ne protejăm, mască, dezinfectant"

Frumoasa prezentatoare încă nu și-a pregătit ținuta pentru luni dimineață.

"Eugen Burlacu: În ce o să te îmbraci în prima ta zi de revenire?
Lili Lozan: O, iată aici întrebare complicată. Pentru că îți dai seama, mama încă nu a revenit în formă, dar mama vrea la muncă.
Eugen Burlacu: Nu arăți altfel, doar un pic mai mămoasă"

Lili Lozan a devenit mămică la începutul lunii iunie. Din luna martie, când a început pandemia de coronavirus, colega noastră s-a autoizolat pentru a evita orice risc de infectare. Mai mult, ea a ascuns sarcina de ochii presei, iar după naștere a dezvăluit adevăratul motiv.

De un deceniu moldovenii se trezesc la "Prima Oră" cu PRIME. În această toamnă, emisiunea a sărbători zece ani, timp în care bucurat telespectatorii cu mii de reportaje, interviuri și invitați selecți.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.