Iresponsabilitate fără margini! Un copil de doar trei ani a fost găsit de un echipaj de poliție în timp ce mergea singur, prin mijlocul carosabilului
Embed:
Iresponsabilitate fără margini! Un copil de doar trei ani a fost găsit de un echipaj de poliție în timp ce mergea singur, prin mijlocul carosabilului

Un copil în vârstă de trei ani a fost găsit astăzi de către angajații Inspectoratului Național de Securitate Publică în timp ce mergea singur, prin mijlocul drumului, în satul Hănășenii Noi, raionul Leova. Oamenii legii care patrulau zona au luat micuțul, iar în scurt timp, au găsit-o pe mama acestuia. Femeia, de la care mirosea a alcool, le-a spus polițiștilor că nu a observat când copilul a ieșit pe poartă.

Polițiștii au găsit copilul în jurul orei 11:00. Micuțul mergea de unul singur, chiar prin mijlocul drumului, iar acest lucru li s-a părut suspect oamenilor legii.

"Activând în cadrul operațiunii "Viteza", la aproximativ 100 - 150 de metri, am observat pe adiacentul drumului că se deplasa un copil minor, de aproximativ trei ani. Am luat copilul în brațe".

Polițiștii nu au reușit să afle de la micuț cine îi sunt părinții și nici unde locuiește.

"Copilul nu spunea nimic, deoarece încă nu vorbea. Noi l-am întrebat de mai multe ori cine este mama, cine sunt părinții. Însă el nu răspundea. Am început să căutăm prin sat".

Inspectorii de patrulare spun că micuțul se afla la o distanță de aproape 500 de metri de casă. Polițiștii au întâlnit-o pe mama acestuia, în timp ce își căuta disperată copilul.

"Striga, în gura mare! Am întrebat, care e motivul, cum s-a întâmpla că copilul merge pe traseu? La care doamna mi-a răspuns că o persoană, o rudă a intrat în ogradă, și a lăsat poarta deschisă".

Polițiștii presupun că femeia era în stare de ebrietate.

"De la dânsa se simțea miros specific de alcool".

Inspectoratul de Poliție Leova investighează cazul.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.