Iresponsabilitatea poartă uneori epoleți. Un echipaj de patrulare a fost surprins în Capitală că nu i-a oferit prioritate unui pieton
Embed:
Iresponsabilitatea poartă uneori epoleți. Un echipaj de patrulare a fost surprins în Capitală că nu i-a oferit prioritate unui pieton

Legea-i lege, dar nu pentru toți. O mașină a poliției nu a oferit prioritate unui pieton, deși acesta se afla deja pe zebră. Incidentul s-a produs pe o stradă din Capitală și a fost surprins de camera de bord a unui conducător auto. Oamenii legii s-au autosesizat în acest caz.

Imaginile video au fost distribuite pe o rețea de socializare și au revoltat internauții. Din filmuleț se vede că mașina poliției nu avea semnalul sonor pornit atunci când a ignorat femeia de pe zebră. Autorul postării se arată indignat că legea este încălcată chiar de cei care cer pietonilor și șoferilor să o respecte. Vehiculul implicat în incident este o mașină de serviciu a Poliției Capitalei. Instituția s-a autosesizat în acest caz.

" Pe cazul dat a fost deschisă o anchetă de serviciu. Urmează să fie stabilite toate circumstanțele și cine se afla la volanul unității de transport. Șoferul care se afla la volan va fi sancționat conform legislației în vigoare. "

Persoana care se afla la volanul mașinii riscă amendă de la 900 până la 1500 de lei și patru puncte de penalizare.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.