Istorie tristă, cu final fericit. Maidanezul, găsit cu lăbuțele mutilate, a fost adoptat și este în așteptarea protezelor
Embed:
Istorie tristă, cu final fericit. Maidanezul, găsit cu lăbuțele mutilate, a fost adoptat și este în așteptarea protezelor

Istorie cu final fericit în cazul maidanezelui care a fost găsit pe o stradă din Chișinău cu labele tăiate. După ce a fost operat cu succes în România, câinele și-a regăsit liniștea în sânul unei familii iubitoare și chiar are o pagina pe Instagram. După 9 luni de la tragedie, cățelușul pentru prima dată a fost scos în lume, iar zeci de urmăritori au venit să-l vadă.


„E o istorie nemaipomenită. Admir cum l-a îngrijit și l-a adus la viață Iulia și „Malish”, e un câine atât de puternic. El a trecut peste asta și mai are încredere în oameni.”


„A fost un caz răsunător, toată lumea își făcea griji pentru el. Când am văzut anunțul de pe internet că astăzi va fi adus aici, am decis să venim, să aducem câte ceva și să-l susținem."

Fondatoarea organizației neguvernamentale „Insula Speranței”, Iulia Aksionova este cea care acum nouă luni l-a salvat pe „Malîsh” de la moarte. Chiar dacă mai are patru căței și o pisică, femeia a decis să-l adopte și pe acesta.


„Și de atunci el locuiește cu familia noastră. Eu vin seara acasă și el împreună cu ceilalți câini sare spre mine, la fel ca toți latră, se bucură, dă din coadă. Se lasă pe spate ca să îl mai mângâi.”

Tânăra spune că patrupedul a avut frică de oameni o perioadă și nu le permitea nici măcar să se aproprie.


„Astăzi toată familia mea intră ușor cu el în contact, poate chiar și să îl mângâie, însă cel mai mult el are încredere în mine. Eu pot să-l i-au în brațe, să-l spăl.”

Pentru a-i ține la curent pe internauți cu detaliile despre viața câinelui, Iulia i-a creat un cont de Instagram, iar o femeie din SUA a promis că-i va oferi patrupedului niște proteze.


„Singurul lucru pe care nu-l putem face e să ieșim la plimbare, să alergăm prim parc și în casă el nu se deplasează decât pe plapumele lui ortopedice. A apărut o posibilitate să-i punem proteze pentru labele din față, iar în spate să-i instalăm un fel de „cărucior”.

Toți cei care vor să-l ajute pe „Malîsh” o pot face prin intermediul paginii lui de Instagram sau prin organizația „Insula Speranței”.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.