LA MULȚI ANI, GHEORGHE URSCHI! Renumitul umorist a împlinit frumoasa vârstă de 73 de ani
Embed:
LA MULȚI ANI, GHEORGHE URSCHI! Renumitul umorist a împlinit frumoasa vârstă de 73 de ani

În pofida pandemiei și gerului de afară, prietenii renumitului umorist Gheorghe Urschi au mers de dimineață acasă la artist pentru a-l felicita cu ocazia celor 73 de ani pe care i-a împlinit astăzi. Aceștia i-au cântat însă La mulți ani la geam, pentru a nu-l expune riscului.


Înarmați cu dispoziție bună, baloane și spumant, prietenii lui Gheorghe Urschi au improvizat o adevărată petrecere la geamul acestuia. I-au cântat cântece de sărbătoare și i-au urat mulți ani înainte.


"În acest an, iată așa, de la geam. Îi doresc sănătate de o sută, de o mie, de un milion de ori, multă multă sănătate. Cât mai multe emoții pozitive și să știe că publicul îl iubește și îl așteaptă.


"Anul acesta este al 14-lea an de când venim la domnul Gheorghe. Așa ca să nu se piardă tradiția am venit măcar așa, cu toate precauțiile. Noi am venit cei mai fideli și din partea noastră un cadou îi oferim lui domnul Urschi. Să fie sănătos, prosperitate, dispoziție bună și să îl avem mulți ani înainte."


”Noi nu putem ca să trecem cu vederea. Vrem să-i urăm ca în toți anii un mulți ani trăiască regelui umorului Gheorghe Urschi, prietenului nostru, a poporului.”


Tradițional, prietenii lui Gheorghe Urschi vin la el și cu simbolul anului, adică în 2021 - boul. Doar că de data asta nu unul adevărat, ci deghizat.


"Țin minte atunci când am venit, am venit și am găsit pe tata. Că nu știam unde era tata și i-am zis tata în sfârșit te-am găsit și el așa s-a speriat. "Nu țin minte cum a fost ziua sau noaptea când te-am făcut". La mulți ani, sănătate maestre. Noi suntem alături de tine mereu."


Atât Gheorghe Urschi cât și familia sa au urmărit cu sufletul la gură spectacolul de după geam.


"Noi vă mulțumim că ați venit și bineînțeles în ceea ce privește ziua de naștere pe care tata o așteaptă cu nerăbdare, căci asta este o posibilitate să își revadă toți amicii. El ține la ei. Se bucură că și ei țin la el. Noi toți ne-am emoționat."

Marele maestru Gheorghe Urschi a împlinit astăzi 73 de ani.

 

Sursa foto: facebook.com

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.