Lacrimi și durere la Codreanca. Adolescenta de 16 ani, ucisă cu sânge rece de iubit acum câteva zile, a fost condusă pe ultimul drum
Embed:
Lacrimi și durere la Codreanca. Adolescenta de 16 ani, ucisă cu sânge rece de iubit acum câteva zile, a fost condusă pe ultimul drum

Adolescenta de 16 ani, ucisă cu sânge rece de iubit acum câteva zile, a fost înmormântată în satul său de baștină. Fata a fost petrecută pe ultimul drum de familie, prieteni, colegi, dar și de mai mulți oameni din localitate. La ceremonie a reușit să ajungă și mama sa, care era plecată peste hotare.

Oamenii care au venit să o petreacă pe ultimul drum pe adolescentă afirmă că mama fetei a venit noaptea trecută din Italia, după ce nu a mai fost acasă timp de un an.

"Nu pot... Părinți tare buni, fetița tot, de o vârstă cu nepoțica mea. Când am auzit.. "

" O vedeam în fiecare zi, trecea pe lângă casa mea când se ducea la școală, o fată foarte cuminte. "

"Toți plâng în toate părțile. Îs oameni gospodari, buni. Fetița era cuminte. De când s-a dus la Chișinău, cine știe ce a avut acolo. Știm că prietenea cu un băiat, altceva nu știm."

La înmormântare au venit colegii de clasă, dar și profesorii adolescentei.

"O colegă excelentă, tot timpul era săritoare la nevoie. Am învățat cu ea din clasa I-a până în a IX-a. Am fost împreună și la grădiniță.Am venit cu colegii, poate nu suntem toți, dar am venit să-i susținem pe părinți. "

Fosta dirigintă a fetei spune că minora învăța la un Centru de Excelență din Capitală și își dorea să devină croitoreasă.

" O fată deșteaptă, a fost o fată pe care o deplânge acum tot satul. Este un caz ieșit din comun, nu ne-am așteptat. O durere foarte mare în sufletul profesorilor, dar și a întregii comunități. "

Cadavrul fetei de 16 ani a fost găsit de către polițiști într-un apartament din cartierul Telecentru al Capitalei, la începutul acestei săptămâni. Minora era dată dispărută de câteva zile. În urma investigațiilor, s-a stabilit că adolescenta a fost înjunghiată cu un cuțit de bucătărie de către iubitul ei de 18 ani. Ieri, învinuitul a primit 30 de zile de arest preventiv. Magistrații de la Judecătoria Chișinău au admis integral recursul procurorilor. Tânărul și-a recunoscut vina și le-a spus anchetatorilor că regretă cele întâmplate. Dacă i se va demonstra vinovăția, acesta riscă până la 20 de ani de pușcărie sau chiar detenție pe viață.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.