Ilan Șor îi amenință cu judecata pe jurnaliștii de la Rise Moldova pentru defăimare
Embed:
Ilan Șor îi amenință cu judecata pe jurnaliștii de la Rise Moldova pentru defăimare

Ilan Șor îi amenință cu judecata pe jurnaliștii de la Rise Moldova. Se întâmplă după ce ziariștii au publicat o investigație în care se menționează că Șor ar fi încercat să ajute doi traficanți de droguri din Moldova și doi din America de Sud să iasă din închisoare. Președintele Partidului "Șor" califică investigația drept una plină de minciuni defăimătoare și declară că-i va acționa în judecată pe autori.


"E clar că este vorba despre o campanie mediocră, plătită, plină de minciuni monstruoase. Faptul că au citat o sursă nu poate fi o scuză și nu poate scuti pe nimeni de răspundere. Este o comandă care urmărește linșajul mediatic al lui Șor."


Într-un mesaj video postat pe o rețea de socializare, Ilan Șor a mai declarat că va ataca în judecată și sursele media care vor prelua și vor distribui investigația jurnaliștilor de la Rise Moldova. Acesta a mai spus că materialul ar fi fost realizat la comandă și că nu există nicio probă care i-ar demonstra vinovăția. Am vorbit cu directorul Rise Moldova, Iurie Sanduța, care ne-a spus că ceea ce au publicat ei este abia o parte din investigația care urmează să fie făcută publică. Sanduța susține că materialul care va fi publicat este cu dovezi de rigoare.


"La moment încă nu e vorba de o investigație ci de o postare pe Facebook, în care noi am anunțat că colectăm bani pentru întreaga investigație, la care lucrăm de câțiva ani, am adunat multe documente și probe. Când va fi publicată investigația cap coadă vom veni cu documente și detalii. "


Directorul Rise Moldova ne-a mai spus că este dreptul lui Ilan Șor să-i acționeze în judecată în cazul în care consideră că a fost defăimat sau nu este de acord cu textul publicat.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.