Liga Campionilor vă face pe fiecare dintre voi suporter de lux
Liga Campionilor vă face pe fiecare dintre voi suporter de lux
Liga Campionilor vă face pe fiecare dintre voi suporter de lux

De luni, puteți participa la un concurs unic, care pune la bătaie 3 premii a câte două bilete la meciul Șahtior Donețk - Borussia Dortmund. Pentru asta trebuie să urmăriți zilnic PRIME, 2 PLUS și CANAL 3 și să răspundeți corect la întrebările care vor apărea pe ecran.

Cea mai tare competiție fotbalistică inter-cluburi din lume revine în februarie cu o nouă surpriză. Iubitorii fotbalului și nu doar au ocazia să ajungă pe cel mai frumos stadion din Estul Europei, Donbass Arena, la meciul Șahtior Donețk-Borussia Dortmund.


Începând cu luni, 21 ianuarie, dăm startul unui concurs ce oferă 3 premii mari a câte 2 bilete la această partidă. Astfel, timp de 2 săptămâni, la PRIME, 2 PLUS și CANAL 3 se va anunta intrebarea zilei cu 3 variante de raspuns. Participantii la concurs trebuie să răspundă corect printr-un sms la numărul scurt 2340. Important este ca mesajul de răspuns să conțină varianta corectă în formatul care va apărea pe ecran.

Cu cât mai multe răspunsuri corecte, cu atât mai multe șanse de câștig. Premiile vor fi oferite acelor 3 participanți care vor răspunde corect la toate cele 14 întrebări ale zilei și care vor raspunde cu o cantitate maxima de sms-uri la aceste intrebari.

Dacă ați ratat întrebarea zilei precedente, nu-i nicio problemă. O vei putea găsi pe site-ul www.ucl.canal3.md unde vor fi publicate toate detaliile concursului.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.