Locuitorii unui bloc de locuințe din Capitală au ajuns la disperare și spun că nu mai pot trăi în apartamente din cauza mirosului insuportabil care vine din subsol
Embed:
Locuitorii unui bloc de locuințe din Capitală au ajuns la disperare și spun că nu mai pot trăi în apartamente din cauza mirosului insuportabil care vine din subsol

Locatarii unui bloc din Capitală sunt în pragul disperării din cauza mirosului insuportabil și șobolanilor care năvălesc din subsolul imobilului. Oamenii spun că această situație trenează de ani de zile, chiar dacă au sesizat în repetate rânduri întreprinderea care gestionează clădirea. De cealaltă parte, responsabilii dau vina pe locatari și spun că aceștia aruncă în toalete lucruri care blochează sistemul de canalizare.

Oamenii, mai ales cei care stau la parter, se plâng că mirosul insuportabil le-a invadat locuințele. Aceștia afirmă că țevile care preiau reziduurile menajere sunt foarte vechi și n-au fost reparate de ani de zile.

"Tu faci mâncare și te așezi să mănânci, dar tu nu ai poftă de mâncare că la tine nu intră mâncare cu așa miros. Foarte urât miroase".

" Neplăcut, când dimineața te scoli și umbli prin apartament găsești purici. Purici sunt și tare sunt agresivi, dar mirosul este îngrozitor".

"În fiecare seară când venim de la lucru miroase toată scară. Deja de câțiva ani.Primul etaj, al doilea, al treilea - cu purici. Am prins șoareci, am pus capcane. Numai plătim comunalele și nimeni nu face nimic".

În prezența echipei noastre de filmare, locatarii i-au contactat pe reprezentanții Întreprinderii Municipale de Gestionare a Fondului Locativ nr.6, însă au avut parte de o discuție mai puțin plăcută.

"- Trei săptămâni în urmă au fost specialiștii ...
- Data exactă o puteți spune?
- Nu mă terorizați. Aveți nevoie și de ziua exactă în care a fost făcută dezinfecția. Am făcut și gata.
- Bine, așa comunicați...
- Ne-ați săturat cu dezordinea din subsol. Aruncați orice acolo...
- Bine".

Inginerul din cadrul întreprinderii acuză locatarii că aruncă în toaletă lucruri care blochează sistemul de canalizare.

"Pricina este numai vina locatarilor pentru că sistema de canalizare practic lucrează în regim normal. Nu sunt rupturi, pur și simplu se înfundă din cauza "ștergarelor" care aruncă locatarii. Aruncă prin "unitazuri", dar ele se opresc în subsoluri".

În blocul de pe strada Cuza Vodă 11, din sectorul Botanica al Capitalei, locuiesc peste o sută de persoane.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.