Loteria Națională a revenit la PRIME cu un nou sezon. Chiar din primul joc participanții au ieșit cu premii de peste un milion de lei
Embed:
Loteria Națională a revenit la PRIME cu un nou sezon. Chiar din primul joc participanții au ieșit cu premii de peste un milion de lei

Primul joc TV al noului sezon ''Loteria Națională'' le-a schimbat destinele a 10 moldoveni care au ajuns în platoul emisiunii. În ediția din această seară a showului de la PRIME "Loteria Națională", Natalia Gordienco și Mircea Marco au împărțit premii grandioase, în valoare de aproape un milion 400 de mii de lei. Unul dintre norocoși a devenit proprietarul unei mașini.

''Bine v-am regăsit doamnelor și domnilor la Loteria Națională! Un show care pune norocul pe masă și îl servește cu generozitate celor care cred în el, ca să-l transforme viața în paradis.''

Un automobil nou Dacia Logan a ajuns, în urma jocului ”La un pas de noroc”, în proprietatea lui Vitalie Eftodii din satul Bădiceni, raionul Soroca.

''-Vitalie cum ți se pare mașina?
- Mașină nouă ce să vă spun.
- Ce simți în acest moment, în câteva momente ai devenit proprietarul unui automobil.
- Am foarte mari emoții.''

Iar în urma jocului ''Seifurile'', doi norocoși s-au ales cu o sumă totală de 205 mii lei. Câștigătoarea acestui joc a fost Irina Zagorodniuc din satul Bușeuca, raionul Rezina, care și-a completat contul cu 165 000 de lei, iar oponentul său, Fiodor Burlac, din Chircăiești, raionul Căușeni, a câștigat în câteva minute 40 000 de lei.

''-Vă sfătuiți și îmi dați un răspuns.
- Eu spun mulțumesc mi-ajunge, că am în plan să mai vin aici.
- 165 mii de lei aveți.
- Mulțumim foarte mult.''

Viorel Staci din satul Parcova, raionul Edineț, a devenit finalist al jocului ”Megajackpot”. El a completat bugetul familiei cu 75 000 de lei.

''Numărul a fost mai mare decât 32, așa că câștigul dvs este de 75 de mii de lei.''

Ceilalți participanți ai etapei preliminare a jocului ”Megajackpot” au primit premii garantate în valoare de 10 mii de lei, dar și câte un bilet nou ”Câștig pe toată viața”, cu ajutorul căruia poți câștiga premii în valoare de până la două milioane de lei.

''Nimeni nu pleacă fără premii fiecare jucător primește 10 mii de lei și biletul câștig pe toată viața. Felicitările noastre. ''

Pentru a ajunge în platoul Loteriei Naționale, telespectatorii trebuie să-și înregistreze biletele pe site-ul 7777.md. Săptămânal, vor fi selectați câte 10 participanți pentru noile emisiuni. Tradițional, selecția participanților va avea loc prin intermediul unui generator de numere aleatorii.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.