Lumina s-a aprins pe toate străzile din Step-Soci și Sămănanca. În aceste localități a fost montat un sistem de iluminare modern
Embed:
Lumina s-a aprins pe toate străzile din Step-Soci și Sămănanca. În aceste localități a fost montat un sistem de iluminare modern

Lumina s-a aprins pe toate străzile din Step-Soci și Sămănanca, raionul Orhei.
Impresionați, localnicii afirmă că se simt acum în siguranță și că sunt bucuroși de un asemenea dar. Inițiativa aparține echipei partidului condus de Ilan Șor, care își propune să transforme raionul Orhei în cea mai iluminată regiune din țară.

În localitățile Step-Soci și Sămănanca din raionul Orhei a fost montată o rețea electrică de aproape 30 de kilometri cu aproximativ 700 de corpuri de iluminat de tip LED. Oamenii spun că au așteptat demult această zi.

„De ani de zile așteptăm. Ne-a promis iluminat și primul primar, și al doilea, și al treilea, dar nimeni nu a făcut nimic. ”

„Până acum, satul a fost iluminat doar în centru și astfel, mahalele mai îndepărtate nu aveau lumină. Pe unde și unde mai lumina câte un bec și de când am preluat mandatul, am avut foarte multe solicitări, oamenii se plângeau că lipsește lumina. ”

„Acest eveniment este foarte important și datorită faptului că acest proiect a fost foarte așteptat în această localitate, fiind de o necesitate stringentă. Este cel mai lung sat din raionul Orhei și casele sunt aranjate și pe dreapta, și pe stânga. Concentrația în acest fel a satelor făcea ca acest proiect să fie necesar în mod special. ”

Și în satul Sămănanca a fost mare sărbătoare cu ocazia inaugurării iluminatului stradal.

„Elevii de la școala din sat învață în două schimburi. Cei mai mici învață în a doua parte a zilei și când termină lecțiile, e deja întuneric. Eu am trei copii și îmi fac griji în fiecare zi, cum o să ajungă copiii acasă. ”

Proiectul a fost implementat cu ajutorul echipei Partidului „Șor”.

„Noi am așteptat mult acest proiect și vreau să mulțumesc întregii echipe pentru faptul că acest proiect a fost realizat atât de repede. ”

De iluminat stradal vor beneficia 2600 de locuitori ai satelor Step-Soci și Sămănanca

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.