Maestrul Nicolae Botgros a fost externat după câteva săptămâni în care a luptat cu o formă complicată de COVID-19
Embed:
Maestrul Nicolae Botgros a fost externat după câteva săptămâni în care a luptat cu o formă complicată de COVID-19

Conducătorul orchestrei "Lăutarii" Nicolae Botgros a revenit acasă după câteva săptămâni petrecute la spital, fiind bolnav de COVID-19. Artistul a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook și le-a mulțumit tuturor pentru susținere și cuvinte calde.

Pe pagina sa de facebook, Nicolae Botgros a distribuit noua piesă a orchestrei Lăutarii " În drum spre casă" și a menționat că denumirea cântecului i se potrivește acum mai bine ca oricând. Artistul a ținut să le mulțumească cadrelor medicale care i-au fost alături, dar și persoanelor care s-au rugat pentru sănătatea lui. Contactat telefonic, Nicolae Botgros ne-a povestit că a fost extrem de greu la spital, dar la fel de dificilă este și perioada de recuperare, chiar dacă este acasă.

"Te înveți ca un copil să pășești, te înveți să vorbești. Eu abia am început a vorbi astăzi dimineața mai liber, mai clar, ieri nu puteam absolut nimic vorbi și nu înțelegeam nici eu ce vorbesc oamenii."

Artistul a venit cu un mesaj pentru toți oamenii care nu cred în existența noului coronavirus.

"Vreau să vă rog din suflet să vă păziți, să vă păziți familiile, să vă păziți casele, să vă păziți tot ce aveți mai sfânt că această boală nu se uită că este Nicolae Botgros sau că este Obama, sau altcineva, că sunt oameni de cel mai înalt rang, nu se uită la nimic, răpește, lumea pleacă, te duci și nu știi unde ești"

Nicolae Botgros a luptat cu boala timp de 3 săptămâni în secția de reanimare a Institutului de Medicină Urgentă din Capitală, iar alte câteva zile a fost internat la terapie intensivă.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.