Marian Lupu, ales copreședintele Adunării Euronest
Embed:
Marian Lupu, ales copreședintele Adunării Euronest

Liderul democraților, Marian Lupu, a fost ales copreședinte al Adunării Parlamentare Euronest. Decizia a fost luată la Strasbourg, în cadrul ședinței Biroului Adunării. Președintele PDM va deține această funcție alături de eurodeputatul Heidi Hautala.

Marian Lupu a declarat că, în calitate de copreședinte, va asigura o prezență mai semnificativă a țării noastre pe agenda europeană.

Politicianul a afirmat că va depune tot efortul pentru a realiza obiectivele adunării, în special cel de integrare economică a statelor membre, liberalizarea investițiilor și implementarea reformelor socio-economice.

Adunarea Parlamentară Euronest asigură colaborarea dintre Uniunea Europeană și Parteneriatul Estic, din care fac parte Armenia, Azerbaidjan, Georgia, Ucraina, Belarus și Republica Moldova.

"Această postură îmi va permite împreună cu colegii din Parlament, împreună cu colegii din Guvernul țării să promovez interesele țării noastre, să creștem sprijinul politic, economic pentru Republica Moldova și pe această cale să avem noi oportunități pentru implementarea Acordului de Asociere", a declarat liderul PDM, Marian Lupu.

Sursa Foto: publika.md

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.