Meniul în școli se scumpește! Fiecare elev va fi hrănit zilnic de 28 de lei și nu de 23 cum este în prezent
Embed:
Meniul în școli se scumpește! Fiecare elev va fi hrănit zilnic de 28 de lei și nu de 23 cum este în prezent

Mesele elevilor din Capitală vor fi mai scumpe. Potrivit deciziei autorităților municipale, prețul a crescut de la 23 de lei la 28 de lei.

O parte din suma necesară pentru mesele elevilor din Capitală este alocată din bugetul Capitalei, iar restul banilor vin din bugetul de stat. Așadar, în urma aprobării bugetului municipal, în acest an, micul dejun pe care îl vor lua elevii la școală va costa 13 lei și 65 de bani. Cea mai mare parte din sumă, adică 10 lei și 80 de bani, este alocată din bugetul de stat iar restul din cel al Capitalei. Iar prânzul pe care îl vor lua elevii costă 14 lei și 35 de bani. De asemenea, aproape 45 de mii de elevi care provin din familii cu venituri modeste vor fi hrăniți gratuit. În acest scop, din bugetul municipal se vor aloca aproape 45 de milioane de lei.

"Integral din bugetul municipal, pentru următoarele categorii - 20 procente din familiile defavorizate, pentru copilașii care frecventează grupele cu program prelungit și pentru elevii care au fost bolnavi de tuberculoză."

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.