Milionarii din Puhoi. Un bilet cumparat la Loteria Națională, cumparat pe datorie, i-a adus unei localnice un milion de lei
Embed:
Milionarii din Puhoi. Un bilet cumparat la Loteria Națională, cumparat pe datorie, i-a adus unei localnice un milion de lei

În Moldova sunt sate de-a dreptul marcate de noroc! Unul din ele este Puhoi, din raionul Ialoveni. Aici, acum doi ani, a apărut prima milionară a Loteriei Naționale. O tânără de 21 de ani nici nu bănuia că viața i s-ar putea schimba radical, datorită unui bilet, cumpărat și acela pe datorie. După Elena Cătărău au urmat alți săteni, care s-au îmbogățit la Loteria Națională. Echipa noastră de filmare i-a vizitat pe câțiva dintre ei.


Elena Catărău din Puhoi a început o viață nouă după ce a câștigat un milion de lei. Și-a cumpărat o casă cu toate comoditățile.

"Casa am luat-o așa cum este. Ușile-s noi, ferestrele-s noi, este baie și wc, două dormitoare.Acesta este dormitorul nostru, avem și sobă care încălzește bine. Aici e casa mare. Iată tabloul că am câștigat un milion. Asta e baia cu toate comoditățile. În sfârșit, bucătăria, unde am spațiu să gătesc."

Femeia a rambursat creditul, și-a luat animale și păsări pe lângă casă, după care și-a cumpărat o mașină.

"Am luat și motobloc, pentru îngrijirea animalelor și în grădină. Mi-am luat și o mașină, mai simplă."

Până a-și lua casă nouă din banii câștigați la Loterie, Elena și familia sa locuiau împreună cu părinții.

"Trăiam în două odăi, nu era spațiu, chiar și pentru copil, chiar și pentru noi. Locuiam șase persoane într-o casă. Dar nu era cuibușorul nostru."

Următoarele câștiguri nu au întârziat să apară în satul Puhoi. Andrei Mardari a câștigat un automobil.

"Când eram la emisiune, în platou, miliardul de grade căldură aveam. Și cum mi-a dat cheia în mână și cum am mers până la mașină, eu nu țin minte."

Norocosul și-a vândut mașina, pentru că planifica să facă reparație în gospodărie.

"Dintr-o parte din câștig, am făcut gard, poartă, pe partea cealaltă tot un gard, și pentru animale cotețuri, tot să fie aspectul de casă."

Cinci familii din Puhoi au participat la show-ul Loteriei Naționale și s-au ales cu premii de la 10 mii până la 200 de mii de lei.

"Am jucat la JackPot și m-am ales cu 10 mii de lei. Impresii - super, peste măsură. Foarte mult mi-a plăcut și publicul, și oamenii care au participat."

Până în prezent, 24 de moldoveni au devenit milionari datorită Loteriei Naționale, iar în cadrul emisiunii au fost oferite premii de peste 48 de milioane de lei. Dacă doriți să jucați la show-ul televizat al Loteriei Naționale, înregistrați biletele cu ”Participare la tragere la sorți pentru jocurile TV” pe site-ul 7777.md sau la numărul de telefon 022 333 777.
Emisiunea ”Loteria Naţională” poate fi urmărită la PRIME în fiecare zi de duminică, la ora 19:00 și în reluare luni, la orele 19:00 și 24:00.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.