Ministerul Afacerilor Interne: Ilan Șor nu are niciun dosar legat de droguri
Embed:
Ministerul Afacerilor Interne: Ilan Șor nu are niciun dosar legat de droguri

Ministerul Afacerilor Interne nu a întreprins măsuri speciale de investigații în privința liderului Partidului Șor, Ilan Șor, și anunță că nu există cauze penale în care acesta să fie vizat de circulația ilegală a drogurilor. Este răspunsul MAI la interpelarea avocaților lui Șor, după ce jurnaliștii de la Rise Moldova au publicat o investigație în care se spune că acesta ar fi încercat să ajute doi traficanți de droguri moldoveni și doi sud-americani să iasă din închisoare.

Răspunsul Ministerului de Interne a fost făcut public pe pagina de facebook a liderului Partidului „ȘOR”. Ilan Șor a scris că informațiile prezentate de MAI demonstrează o dată în plus că toate acuzațiile, care se conțin în pretinsa investigație publicată de RISE Moldova, sunt false, iar ministerul a confirmat acest lucru oficial.
Anterior, politicianul a declarat că investigația jurnalistică lansată de „RISE Moldova” urmărește linșarea sa mediatică și că îi va da în judecată pe autorii acesteia. Directorul Rise Moldova, Iurie Sanduța, nu a fost de găsit la telefon pentru a comenta aceste informații. Anterior, el a declarat pentru postul nostru de televiziune că ceea ce au publicat ei este abia o parte din investigația care urmează să apară. Sanduța susținea că materialul care va fi publicat este și cu dovezile de rigoare în privința lui Ilan Șor. Directorul Rise Moldova ne-a mai spus că este dreptul lui Ilan Șor să-i dea în judecată dacă el consideră că a fost defăimat sau nu este de acord cu cele scrise de jurnaliști.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.