Miss în scaun cu rotile. Moldova va participa în premieră la un concurs inedit
Miss în scaun cu rotile. Moldova va participa în premieră la un concurs inedit
Miss în scaun cu rotile. Moldova va participa în premieră la un concurs inedit

Moldova va participa în premieră la un concurs mondial de frumusețe dedicat femeilor cu nevoi speciale. Ludmila Iachim este cea care ne va reprezenta țara la competiție în Varșovia, Polonia, la sfârșitul lunii septembrie. Ludmila are 40 de ani, iar de 13 ani este într-un scaun cu rotile. 

"Am înțeles și am învățat să mă accept așa cum sunt. Și poate că asta este și secretul meu că mă simt bine și sunt fericită. Nu văd o problemă în asta", a spus participanta 
"Miss Wheelchair World 2017", Ludmila Iachim.

Nu a reușit încă să-și întemeieze o familie, așa că își petrece timpul alături de alte persoane cu nevoi speciale pe care le ajută zi de zi. A decis să participe la "Miss Wheelchair World 2017" pentru a demonstra lumii întregi că nimic nu e imposibil.

"Noi am aflat de eveniment aproape de termenul limită, pe 20 august și deja pe 22 a fost lansată public, lista țărilor finaliste. M-am văzut în poze și când am accesat linkul, am văzut că este Moldova, numele meu și am zis că dacă dansăm, dansăm până la capăt", a mai adăugat participanta "Miss Wheelchair World 2017", Ludmila Iachim.

Reprezentanta Moldovei se numără printre cele 25 de participante din 19 țări. Prima competiție este online, iar femeile se luptă pentru cele mai multe voturi. Colegii de birou ai Ludmilei sunt cei mai înrăiți susținători.

"Începem lucru cu vot. Și după aia, dacă s-a votat, totul e ok, verificăm și după asta ne apucăm de lucru", a spus membrul A.O."MOTIVAȚIE", Ruslan Musteață.

Pentru ca Ludmila să strălucească la propriu în cadrul evenimentului, mai mulți designeri autohtoni, dar și specialiștii din domeniul frumuseții, i-au venit în ajutor.

"Va fi o ținută unică, irepetabilă și cum să fim noi fără niște aplicații 3D, care te vor scoate din anonimat și te vor face într-adevăr să fii unică acolo și să te simți tu regina serii", a menționat designerul Diana Voievuțchi.

"O să facă proceduri care o s-o pregătească atât estetic, cât și energetic. Este vorba de masaj thailandez, acupunctură, acutonics, dar și proceduri faciale, proceduri de remodelare corporală, desigur, o să ne ocupăm și de sprâncenele Ludmilei", a zis miss Humanity Universe 2016, Viorela Dimici.

Concursul "Miss Weelchair World" este organizat de către două mame cu nevoi speciale din Polonia.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.