Moarte misterioasă într-o familie din satul Valea-Trestieni. Un cuplu a fost găsit fără suflare în propria locuință
Embed:
Moarte misterioasă într-o familie din satul Valea-Trestieni. Un cuplu a fost găsit fără suflare în propria locuință

Și-ar fi omorât cu sânge rece concubina, după care s-ar fi sinucis. Este tragedia unei familii din satul Valea-Trestieni, raionul Nisporeni. Incidentul a avut loc ieri, în jurul orei 16:00, în locuința celor doi. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de fiul cuplului, de 18 ani, care de ceva timp nu reușea să ia legătura părinții. 

Fiul cuplului i-a spus bunicului său că a forțat ușa de la intrare, iar când a pătruns în locuință a depistat pe pat corpul neînsuflețit al tatălui său, în vârstă de 41 ani și pe cel al mamei sale, în vârstă de 42 ani. Părinții bărbatului decedat presupun că cei doi s-ar fi luat la ceartă din cauză că femeia intenționa să plece în Israel, acolo unde muncea de câțiva ani. Aceasta s-a întors recent în țară, pentru a participa la nunta fiicei sale din prima căsnicie.

"I-au încurcat dusul prin străinătate. El a fost și el acolo, dar el nu a vrut să muncească pentru alții străini și a venit acasă și a rămas dumneaiei. Ea acum a venit în concediu, să îi facă nunta fetei. A făcut nunta și avionul să se ducă înapoi", a spus tatăl bărbatului decedat Ion Profor.

"I-am văzut și eu cum stăteau morți pe pat. Ea era cu picioarele așa întinse și cu mâinile în jos, dar el stătea cu capul pe burtă la ea și cu îngrămădite sub el", a zis mama bărbatului decedat Vera Profor.

Vecinii familiei sunt șocați de cele întâmplate.

Oamenii legii au inițiat un proces penal în acest caz.

"Deplasându-se la fața locului au depistat persoanele date în locuință. Persoana de gen feminin avea o tăietură în jurul gâtului, iar persoana de genul masculin avea o tăietură în piept. Pe cazul dat se duc cercetări", a afirmat

Potrivit rudelor, cei doi urmează să fie înmormântați sâmbătă.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.