Moldovenii, atrași de lux. Numărul solicitărilor de a închiria mașini crește vara
Embed:
Moldovenii, atrași de lux. Numărul solicitărilor de a închiria mașini crește vara

Vara este sezonul preferat al antreprenorilor care dau mașini în chirie. De la începutul acestei luni, numărul solicitărilor a crescut cu până la 20 la sută. La mare căutare sunt și automobilele de lux a căror chirie ajunge și până la 500 de euro pe zi. Prețurile deloc mici nu sunt, însă, o piedică pentru unii moldoveni, care închiriază autoturisme pe o lună sau chiar un an.

Reprezentanții unei companii de închiriere a mașinilor de lux susțin că solicitările au crescut considerabil în ultimele săptămâni și aproape că nu mai au mașini disponibile în parcare. Asta chiar dacă prețurile sunt destul de pipărate.

"15 la sută au crescut vânzările noastre comparativ cu celelalte luni ale sezonului estival. Prețurile noastre încep de la 35 de euro pe 24 de ore până la 500 de euro. Avem clienți care închiriază și pe un termen mai lung chiar și până la un an, astfel prețul pe lună variază între 1.000 și 1.500 de euro pe lună", a spus reprezentantul companiei de închiriere a mașinilor de lux, Cristina Usatîi.

Cei care vor să meargă în confort pot închiria o mașină de lux, care este aproape nouă. Cum ar fi acest Mercedes, care are doar 194 de kilometri la bord. Pentru o zi trebuie să achitați 90 de euro. Totuși pentru o sumă adițională puteți avea parte de GPS, wifi, scaun pentru copii și chiar șofer persona.

Totuși cea mai solicitată mașină în această perioadă este acest Mercedes decapotabil. Șoferii susțin că este o bună metodă de a se răcori.

"Farmecul acestei mașini este faptul că este decapotabilă. Aerul natural cu un pic de viteză, cu oleacă de vânt, cred că e formula perfectă pentru odihnă", a afirmat reprezentantul companiei de închiriere a mașinilor de lux, Nicolae Usatîi.

Compania are și clienți fideli, care sunt dispuși să scoată bani grei din buzunar pentru a testa un bolid nou.

"Beneficiile sunt că ai posibilitatea de a încerca o mașină nouă. Cunosc băieți care au dat și 1000 de euro, 1300 de euro pe o mașină pe 24 de ore doar ca să simtă putere mașinii, să simtă o mică adrenalină", a comentat reprezentantul companiei de închiriere a mașinilor de lux, Nicolae Usatîi.

Majoritatea mașinilor de lux care pot fi închiriate nu au mai mult de un an de când au ieșit din salon.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.