Motiv de bucurie pentru amatorii serialului "Viață Furată" de la Canal 2! Bahar a ajuns la Chișinău
Embed:
Motiv de bucurie pentru amatorii serialului "Viață Furată" de la Canal 2! Bahar a ajuns la Chișinău

Vedeta serialului "Viață Furată", care seară de seară adună peste 200 de mii de telespectatori, a ajuns azi dimineață la Chișinău. Actrița Ezgi Asaroglu a rămas încântată de ospitalitatea moldovenilor și susține că este nerăbdătoare să-și cunoască fanii din Moldova. 

Actrița a venit la Chișinău însoțită de propriul stilist. Vedeta s-a pregătit pentru vizita în Moldova și a învățat câteva cuvinte în limba română. 

Ezgi Asaroglu spune că este nerăbdătoare să-și cunoască fanii.

"Mereu sunt încântată să cunosc oameni cu zâmbete pe buze. Timpul de afară este foarte frumos. Cunosc câte ceva despre Republica Moldova, dar sunt pentru prima dată aici. Cu siguranță  voi avea parte de o experiență nemaipomenită. Sunt fericită. Aștept cu nerăbdare să mă întâlnesc cu fanii mei. Vreau să vă văd și să facem cunoștiință", a spus actrița Ezgi Asaroglu.

Ulterior, actrița împreună cu echipa sa, a plecat la hotel unde a fost recunoscută de  câțiva cetățeni turci, care nu au ezitat să facă poze cu Bahar. 

După prânz, vedeta serialului "Viață furată" a făcut o excursie prin beciurile de la Cricova. Ea a rămas impresionată de galerii. 

Mâine dimineața, Ezgi Asaroglu va fi oaspetele matinalului "PRIMA ORĂ" de la PRIME, după care va vizita studiourile Canal 2.

Marți seara, începând cu ora 17:00, admiratorii o pot vedea pe "Bahar" la centrul comercial Malldova. 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.