Natalia Gordienko a pregătit o piesă nouă pentru Eurovision 2021
Embed:
Natalia Gordienko a pregătit o piesă nouă pentru Eurovision 2021

Interpreta Natalia Gordienko, care ne va reprezenta țara la concursul Eurovision 2021, anunță că a pregătit deja piesa și videoclipul pentru competiția muzicală. Așa cum concursul a fost anulat anul trecut din cauza pandemiei, în acest an, participanții sunt obligați să vină cu un cântec nou. Interpreta a fost invitată la emisiunea "Telemagazin" de la Canal 2, unde a spus că pregătește un show incendiar împreună cu producătorul ei din Rusia, Filip Kirkorov.

Natalia Gordienko spune că muncește împreună cu echipa care i-a fost alături în 2020, producătorul căreia este Filip Kirkorov.

"Una dintre regulile principale din acest an este că noi trebuie să pregătim o nouă piesă, așa cum anul trecut noi am câștigat la preselecția națională cu piesa "Prison", care a fost scrisă și pregătită de Dream Team."

Recent, interpreta a postat pe rețelele de socializare fotografii în care apare alături de artistul rus Filip Kirkorov. Pozele au adunat sute de comentarii, iar unii internauți admit faptul că pe scena concursului Natalia ar putea ieși împreună cu regele muzicii pop din Rusia.

"Nimic nu este exclus, noi vrem să fie fain, dar cum se va întâmpla deja o să vă povestim în luna martie. Nu va fi piesa "Prison", va fi alta, iar premiera va fi în martie împreună cu videoclipul piesei. Chiar acum câteva zile am revenit din Kiev unde deja am filmat clipul, care va fi foarte gustos, mustos, sexy și foarte jucăuș."

Natalia Gordienko afirmă că organizatorii nu au stabilit deocamdată scenariul desfășurării concursului Eurovision din acest an.

"Există mai multe scenarii despre cum se va petrece concursul din luna mai. Poate fi sala goală și artistul se va prezenta fără public, sau totuși va fi public parțial, sau dacă și vor fi spectatori, vor fi cei din Olanda."

Cea de-a 65-a ediție a concursului Eurovision se va desfășura la Rotterdam, Regatul Țărilor de Jos. Asta după ce, în anul 2019, Duncan Laurence a câștigat concursul european cu piesa „Arcade”. În 2020, Eurovision Song Contest a fost suspendat din cauza pandemiei de COVID-19.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.