NGM Company susține performanțele sportivilor moldoveni
Embed:
NGM Company susține performanțele sportivilor moldoveni

NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive, susține performanțele sportivilor moldoveni. Compania, care administrează singurul site autorizat de pariuri sportive din țară, 7777.md, a anunțat un program ambițios de finanțare a sportului din Republica Moldova. În 2021, administratorul site-ului de pariuri sportive va oferi burse sportivilor olimpici și antrenorilor acestora.

La fel, NGM Company va acorda premii și pentru medaliile care vor fi cucerite la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Acest lucru este prevăzut de acordul de parteneriat dintre NGM Company și Comitetul Național Olimpic și Sportiv.

”Site-ul 7777.md, în particular, NGM Company, va pune la dispoziția Comitetului Național Olimpic și Sportiv, pentru burse destinate antrenorilor și sportivilor olimpici, suma de un milion de lei. Câștigătorul medaliei de aur la Tokyo va primi un milion de lei. Pentru medalia de argint, din partea site-ului 7777.md vom oferi 500 de mii de lei și pentru fiecare medalie de bronz – 250 de mii de lei.”, a comunicat directorul NGM Company, Plamen Milanov.

Vor fi și alte premii.

Inițiativa acestui acord de cooperare aparține în totalitate partenerului privat al statului. Președintele Comitetului Național Olimpic și Sportiv, Nicolae Juravschi, spune că un astfel de parteneriat este o premieră pentru Moldova și este convins de succesul proiectului.

”Acest program de parteneriat va da posibilitate, anume, să îmbunătățim situația de pregătire pentru Jocurile Olimpice. Sperăm ca să avem și rezultatul scontat. Este un obiectiv foarte bun, foarte corect, în premieră, și sportivii noștri se vor bucura foarte mult.”, a afirmat președintele CNOS, Nicolae Juravschi.

NGM Company speră că datorită ajutorului oferit de 7777.md, sportivii vor putea să se pregătească mai bine și să sporească prestigiul Republicii Moldova pe arena internațională. Potrivit Comitetului Național Olimpic și Sportiv, 15 sportivi moldoveni s-au calificat deja sau au șanse de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo, care vor avea loc în iulie 2021.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.