Noi detalii în cazul de la Comrat! Tânăra, care și-ar fi ucis mama, a fost internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie din Chișinău
Embed:
Noi detalii în cazul de la Comrat! Tânăra, care și-ar fi ucis mama, a fost internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie din Chișinău

Tânăra de 21 de ani care vinerea trecută și-ar fi ucis mama cu sânge rece și i-ar fi scos inima din piept a fost transferată din izolator la Spitalul Clinic de Psihiatrie din Chișinău. Informația a fost confirmată pentru postul nostru de televiziune de purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale, Maria Vieru.


Potrivit Mariei Vieru, Judecătoria Comrat a admis demersul procurorului privind internarea învinuitei la Spitalul de Psihiatrie din Chișinău, pentru efectuarea expertizei psihiatrice. Totodată, procurorii spun că tânăra nu colaborează cu ancheta. Amintim că terifianta crimă a avut loc weekendul trecut în orașul Comrat. O femeie de 40 de ani a fost găsită fără suflare în propriul apartament, cu inima scoasă din piept. Principala suspectă este chiar fiica victimei. Luni, tânăra a fost plasată în arest pentru 30 de zile. În timpul ședinței de judecată, aceasta a avut un comportament ciudat.

Ulterior, în presă au apărut informații precum că tatăl fetei acuzate și fratele acestuia se află și ei în arest. Informația ne-a fost confirmată de primarul municipiului Comrat, Serghei Anastasov. Vasile și Vitali Aladov sunt acuzați de huliganism și jaf.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.