Noi detalii în cazul măcelului care s-a derulat acum o lună la o benzinărie din raionul Cantemir
Embed:
Noi detalii în cazul măcelului care s-a derulat acum o lună la o benzinărie din raionul Cantemir

Detalii șocante în cazul incidentului de acum o lună produs la o benzinărie din raionul Cantemir, unde trei bărbați au fost călcați, intenționat, cu mașina. Jurnaliștii emisiunii "Vorbește Moldova" de la PRIME au reușit să vorbească cu una dintre victime, un bărbat care a ajuns în stare extrem de gravă la spital. Acesta este tată a șase copii și încă nu se știe dacă va mai putea munci. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional.


Aceste imagini au fost surprinse acum o lună la o benzinărie din Cantemir. Atunci, trei bărbați au fost loviți, intenționat, cu o mașină, de câteva ori. Recent, una dintre victime a fost externată din spital, iar jurnaliștii de la "Vorbește Moldova" au reșit să-i ia un interviu. Mihail Gandrabura a povestit că cearta s-a iscat după ce unul dintre agresori a arătat un gest obscen.


"Eu stăteam la masă și au venit doi tineri străini, care nu erau din compania noastră. Am intrat cu unul în vorbă, a vorbit murdar. Eu am luat o sticlă de bere goală, din cutie, și l-am pălit cu sticla în cap. Prietenul lui a venit și m-a pălit cu pumnul în nas, după care au fugit, s-au urcat în mașină. Apoi, au venit și au trecut cu mașina peste mine."


Jurnaliștii de la "Vorbește Moldova" au făcut publice mai multe imagini de la incident. Din acestea se vede cum doi tineri intră în benzinărie, după care începe bătaia. La un moment dat, aceștia au luat din portbagajul mașinii un obiect, cu care au început să-i lovească pe alți tineri. Bărbații se apărau cu scaunele. Ulterior, cei doi tineri care ar fi iscat scandalul s-au urcat în mașină și i-au călcat de câteva ori pe câțiva dintre bărbații cu care s-au certat.


"Când m-a lovit am ajuns pe sub roata de înainte, apo sub roata din urmă. Doar cum m-au lovit prima dată, atât țin minte. În rest, nu mai țin minte nimic."


În imagini se vede unul dintre angajații benzinăriei, care aparent privește nepăsător bătaia. Jurnaliștilor de la "Vorbește Moldova" acesta le-a spus însă că el a apăsat butonul de alarmă, însă nu își amintește în ce moment.


"Am vrut să ies din benzinărie, să fug, să nu se întâmple nimic, dar nu s-a deschis ușa, nu mi-a deschis ușa nimeni."


Potrivit oamenilor legii, agresorii erau în stare de ebrietate. Unul dintre martori a confirmat acest lucru.


"Erau foarte energici. Când m-am uitat la ochii lui, ei aveau o pupilă neagră, neagră, așa, mare. Zic, acesta e gata cu el, are ceva în el."


Soția lui Mihail Gandrabura, una dintre victimile conflicutlui, este încă în stare de șoc. Cuplul are șase copii, iar cel mai mic are doar trei ani. Până acum, Mihail era singurul care întreținea familia, așa că acum au rămas fără sursă de venit.


"Nu vreau să fie iertați. Vreau...pedeapsa până la urmă. Da, că nu de lăsat așa."


Mihail Gandrabura a ajuns la spital, în stare extrem de gravă, după ce a fost călcat de trei ori cu mașina. Totodată, alți doi bărbați au avut nevoie de îngrijiri medicale. În acest caz au fost inițiate trei cauze penale: pentru huliganism, tentativă de omor și conducerea automobilului în stare de ebrietate. În prezent, cei doi tineri care i-ar fi atacat pe bărbați au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile. Am încercat să aflăm mai multe informații, însă procurorul raionului Cantemir, Eduard Panea, a refuzat să ne ofere mai multe detalii, deoarece ancheta este în desfășurare.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.