O activistă a PACE susține că a fost călcată pe picior și îmbrâncită de susținătorii PAS la Căușeni
Embed:
O activistă a PACE susține că a fost călcată pe picior și îmbrâncită de susținătorii PAS la Căușeni

O activistă a Partidului "Acasă Construim Europa" susține că a fost agresată de susținători ai Partidului Acțiune și Solidaritate.
Totul s-ar fi întâmplat în centrul orașului Căușeni, unde cele două formațiuni și-au instalat corturi pentru a face campanie electorală.

"- Iată acest domn și-a permis să sară la bătaie la.. - Nu provocați. - Eu nu provoc, lăsați lumea să știe că bărbații sar la bătaie la femei. - Liniște, liniște, gata, liniște. - Iată așa bărbați ai neamului au PAS-ul, care își permit să sară la bătaie la femei. "


Rodica Negrei susține că a fost călcată pe picior și îmbrâncită de unul dintre susținătorii Partidului Acțiune și Solidaritate. Activiștii Partidului "Acasă Construim Europa" susțin că din data de 2 iunie, de când au instalat cortul în centrul orașului Căușeni, susținătorii Partidului Acțiune și Solidaritate i-au amenințat și i-au atacat verbal.

"Noi nu i-am atins cu absolut nimic, provocatori. Este josnic așa comportament din partea echipelor care sunt în opoziție. Așa ceva nu este corect. Politica este pentru toți, politica trebuie să fie curată."


"Acolo erau cinci bărbați și noi eram două femei. Toți cinci stăteau acolo și se uitau cum unul o îmbrâncea pe colega mea. Mie îmi pare foarte rău. Înțeleg că suntem toți concurenți electorali, dar nu este normal să ne agresăm unul pe altul."

Susținătorii PACE au chemat poliția. Femeia care ar fi fost agresată a spus că la venirea oamenilor legii, cel care a bruscat-o era deja plecat.

"- El toată ziua a fost aici și acum a dispărut. Unde e, aduceți-l. - Noi mergem la mașină să documentăm cazul. - Eu sunt martor și dau declarații. "

Contactată telefonic, purtătoarea de cuvânt a Partidului Acțiune și Solidaritate, Aurica Jardan, ne-a declarat că informația ar fi un fals și că femeia respectivă nu ar fi fost agresată fizic. Jardan susține că presupusa victimă ar fi început să facă gălăgie în timpul evenimentului Partidului Acțiune și Solidaritate și că membrii partidului i-ar fi solicitat să se oprească. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, cazul este documentat de oamenii legii. Cel care ar fi agresat activista PACE este cercetat pentru huliganism și riscă o amendă de până la 2500 de lei sau muncă în folosul comunității.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.