O adolescentă de 17 ani a fost sechestrată cinci zile într-o saună din orașul Telenești
Embed:
O adolescentă de 17 ani a fost sechestrată cinci zile într-o saună din orașul Telenești

Ar fi ademenit o minoră de 17 ani și ar fi ținut-o forțat mai multe zile în cazangeria unei saune din orașul Telenești. Poliția a reținut un bărbat de 45 de ani bănuit că ar fi sechestrat adolescenta în data de 3 ianuarie. Oamenii legii nu exclud nici versiunea conform căreia tânăra ar fi acceptat benevol să meargă cu individul, care a fost judecat anterior. 

Incidentul s-a produs în această saună din orașul Telenești. Potrivit oamenilor legii, bărbatul care ar fi ținut aici tânăra timp de câteva zile, muncea la saună. Bărbatul de 45 de ani ar fi amenințat minora că se va răfui cu ea, dacă aceasta va încerca să fugă.

Individul a fost reținut de polițiști fiind învinuit de privațiune ilegală de libertate, însă nu-și recunoaște vina. Bărbatul a mai fost anterior judecat pentru fapte similare, dar și pentru viol.

"Se bănuiește că a privat de libertate minora de 17 ani și a ținut-o într-o încăpere a unei cazangerii a unei saune din orașul Telenești. Împreună cu psihologii, victima urmează să fie audiată pentru a constata toate circumstanțele în care a fost comisă această infracțiune", a spus procurorul Procuratura raionului Telenești, Vasile Ciubotaru.

Potrivit procurorului, fata urmează să fie supusă și expertizei medico-legale pentru a vedea dacă a fost sau nu violată. Oamenii care lucrează în preajmă au spus că nu știu nimic despre cele întâmplate.

Șefa Direcției Asistență Socială și Protecția Familie din Telenești spune că minora provine dintr-o familie defavorizată.

"Fetița a mai avut anterior problema chiar la instituția de învățământ. După ce a terminat nouă clase nu și-a prelungit studiile în altă instituție. Urmează ca fetița să fie plasată într-un centru unde ar putea să beneficieze de asistență psihologică", a afirmat șefa Direcției Asistență Socială și Protecția Familiei, Angela Sîrbu.

Dacă i se va demonstra vinovăția, bărbatul riscă până la 7 ani de pușcărie.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.