O echipă de filmare populară din SUA se află în Moldova. Moldoveanca Mariana Dahan a devenit protagonista unui film documentar
Embed:
O echipă de filmare populară din SUA se află în Moldova. Moldoveanca Mariana Dahan a devenit protagonista unui film documentar

O echipă de filmare din SUA, care a obținut 10 premii Emmy și a colaborat cu numeroase vedete mondiale, printre care Bruce Willis pentru filmul Vendetta, se află acum în Moldova. Echipa lucrează acum asupra documentarului “Shadows in the Dark”, în traducere "Umbre în întuneric", despre moldoveanca Mariana Dahan, iar unele scene vor fi filmate în nordul Moldovei.

Conaționala noastră este activistă pentru drepturile omului și utilizarea tehnologiei pentru progresul uman. De asemenea, a fondat "World Identity Network", o organizație non-profit care promovează identitatea universală. În 2020, Revista Forbes a clasat-o printre cei mai influenți 100 de oameni. Greutățile din viața Marianei au fost un imbold ca să-i ajute pe copiii fără acte, care sunt o pradă ușoară pentru traficanții de persoane.
Mâine, la emisiunea "Prima Oră" de la PRIME urmăriți în exclusivitate interviul cu Mariana Dahan. Imaginile din platoul emisiunii vor fi incluse în pelicula care va apărea pe Netflix.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.