O femeie de 72 de ani a fost spulberată de un troleibuz, în timp ce traversa o stradă regulamentar. Pensionara s-a stins în scurt timp, la spital
Embed:
O femeie de 72 de ani a fost spulberată de un troleibuz, în timp ce traversa o stradă regulamentar. Pensionara s-a stins în scurt timp, la spital

A vrut să traverseze strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, dar a fost lovită de un troleibuz. I s-a întâmplat unei femei de 72 de ani, care a fost accidentată de un troleibuz de pe linia 10. Femeia a fost transportată la spital, unde în scurt timp a decedat. Șoferul în vârstă de 49 de ani este cercetat penal în stare de libertate.

Incidentul s-a produs pe trecerea de pietoni de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt colț cu strada Sfatul Țării.

"Femeia intenționa să traverseze strada anume în acest loc. Observăm că trecerea de pietoni este suficient de vizibilă pentru șoferi. Iar, cele două indicatoare semnalează prezența acesteia."

Șefa serviciului de presă a Regiei Transport Electric, Felicia Rusu spune că șoferul de 49 de ani, este un conducător responsabil și nu a mai fost implicat în accidente.

"Conducătorul troleibuzului îndată la fața locului a chemat ambulanța, troleibuzul se deplasa în parc acesta nu se afla pe rută nu avea pasageri, nimeni nu a avut de suferit. Conducătorul troleibuzului nu s-a mai ciocnit cu astfel de incidente până la momentul dat, este un șofer exemplar care își exercită atribuțiile."

Potrivit oamenilor legii, pe numele șoferului a fost inițiată o cauză penală. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 7 ani de închisoare.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.