O femeie din Capitală a contractat un killer și i-a cerut acestuia să omoare un bărbat care i-ar datora bani
Embed:
O femeie din Capitală a contractat un killer și i-a cerut acestuia să omoare un bărbat care i-ar datora bani

O femeie din Capitală riscă ani grei de închisoare pentru organizarea unui omor la comandă. Aceasta a intrat în vizorul Serviciului de Informații și Securitate după ce a căutat un killer cu experiență de luptă în Donbass. În schimbul unei sume de bani, femeia i-ar fi cerut atacatorului să omoare un bărbat de 41 de ani, care i-ar fi datorat o sumă de bani. Fapta însă nu a fost dusă până la capăt, întrucât killerul s-a dovedit a fi un ofițer sub acoperire. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Potrivit Procuraturii Generale, un ofițer sub acoperire s-a dat drept killer și urma să omoare un bărbat pentru o sumă de bani. Astfel, femeia în vârstă de 56 de ani a fost prinsă în flagrant delict, în timp ce încerca să transmită cea de-a doua tranșă de bani. SIS a făcut publică și o convorbire telefonică între comanditar și pretinsul killer.

Femeia a fost reținută preventiv pentru 72 de ore. Pentru aceste acțiuni, legislația prevede până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață. Ofițerul de presă de la Procuratura Generală, Maria Vieru, a precizat că suma pe care o datora victima încă se stabilește. De asemenea, nu este cunoscută nici plata care urma să fie primită de pretinsul killer. Am încercat să aflăm această inormație de a serviciul de presă al SIS, însă nimeni a răspuns la telefon.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.