O femeie din Franța, declarată moartă acum două decenii, luptă din răsputeri să le demonstreze autorităților că este în viață
Embed:
O femeie din Franța, declarată moartă acum două decenii, luptă din răsputeri să le demonstreze autorităților că este în viață

Caz șocant în Franța. O femeie încearcă de trei ani să convingă statul că este în viață, după ce a fost declarată moartă. Aceasta este cât se poate de vie și sănătoasă, dar nu mai există în niciun document oficial al autorităților franceze.

De trei ani, Jeanne Pouchain a murit în ochii autorităților. Singura ei dovadă a vieții este Livretul de familie, unde data morții nu este stipulată.

"Este singura dovadă că sunt în viață. Livretul de familie care nu are indicat decesul meu."

Totul a început acum douăzeci de ani. Femeia avea o companie de curățenie, însă și-a pierdut afacerea din cauza concurenței. Un fost angajat a cerut să-i fie transferat contractul de muncă, dar din motive procedurale, hotărârea nu putea fi executată. Ulterior, acesta a decis să-și atace fosta șefă la Tribunalul Muncii, iar femeia urma să-i achite daune în valoare de 14.000 de euro. În 2013 însă cererea angajatului a fost anulată, iar în 2017 acesta a informat tribunalul industrial că scrisorile către fosta șefă nu au primit răspuns și că ea a murit. Pouchain a fost ștearsă atunci din dosarele oficiale, iar toate documentele oficiale i-au fost anulate.

"Nu am actul de identitate, nu am asigurarea de sănătate și nu pot avea un permis de conducere. Nu pot nici să-mi găsesc un loc de muncă. Sunt epuizată."

"Când aflați de la un executor judecătoresc că sunteți văduv, este totuși un șoc. Viața noastră nu este doar dată peste cap, a explodat. Vorbim doar despre asta, ne gândim doar la asta".

Pouchain l-a acuzat pe fostul angajat că i-a inventat moartea în încercarea de a câștiga daune de la moștenitori. Avocatul angajatului spune însă că femeia este singura responsabilă de această situație, întrucât ar fi făcut totul ca să scape de plata daunelor.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.