O nouă destinație de vacanță și o rulotă pentru călătorii! Aceasta este formula fericirii pentru doi soți moldoveni, care au reușit să viziteze zeci de țări din toate colțurile lumii
Embed:
O nouă destinație de vacanță și o rulotă pentru călătorii! Aceasta este formula fericirii pentru doi soți moldoveni, care au reușit să viziteze zeci de țări din toate colțurile lumii

Au pornit în goană după soare și au reușit să viziteze zeci de țări de pe aproape toate continentele. Un cuplu de moldoveni a devenit cunoscut în spațiul online după ce a început să posteze pe youtube filmulețe din toate călătoriile. Mai nou, cei doi soți au renunțat la avion și călătoresc cu autorulota, construită și amenajată chiar de ei.

"Hey buna, eu sunt Luminița și eu Costi, am lăsat oficiile, rutina și ne pornim
în goană după soare."

Malaezia, Indonezia, India, Sri Lanka, Cambodia sau Singapore sunt doar câteva dintre destinațiile vizitate de Costi și Luminița. Marea aventură a început în 2016 și, deocamdată, soții nu au de gând să renunțe la călătorii. De aproape un an, cei doi călătoresc cu "casa" după ei.

" Noi deja am început să călătorim cu autorulota noastră "

"Deci, am cumpărat mașina la sfârșitul lunii ianuarie anul trecut. Am început lucrările la începutul lui martie, au durat 2 luni. În spațiu marfar era absolut gol, nu era nimic, și eu deja i-am pus izolare, i-am făcut pereții, mobilierul"

" În acești aproape 7 metri pătrați, cei doi soți și-au creat o mică locuință dotată cu un dormitor, bucătărie, baie și chiar un birou "

Prima călătorie cu autorulota a durat câteva săptămâni.

"Am fost în Muntenegru, Serbia, Bosnia și Herțegovina, Croația, România și Italia. Italia a fost cea mai lungă călătorie, am făcut înconjurul Italiei pe litoral, inclusiv Sicilia"

"-Ciao ragazzi!
- Hey salut!
-Salutare din sicilia! "

Acum, din cauza pandemiei, cei doi soți sunt nevoiți să stea acasă, așa că au început să exploreze meleagurile natale.

" Inițial aveam planul să călătorim cu autorulota tocmai până în Mongolia și Pandemia ne-a dat peste cap toate planurile.Noi acum am început să călătorim prin Moldova, am găsit foarte multe locuri frumoase, de care pur și simplu nu ne-am așteptat "

" Hey buna, salutare din Moldova! "

Cuplul planifică să călătorească prin țară până vor fi scoase toate restricțiile cu privire la traversarea hotarelor.

"Cam atât pentru astăzi cu voi a fost Costi și Luminița. Ne vedem la următorul vlog, Pa! "

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.