O nouă sală de sport, deschisă la Soroca. Aceasta a fost amenajată cu suportul deputatului democrat Constantin Țuțu
Embed:
O nouă sală de sport, deschisă la Soroca. Aceasta a fost amenajată cu suportul deputatului democrat Constantin Țuțu

Luptătorii din Soroca se vor antrena de azi înainte în condiții mai bune. În oraș a fost deschisă o nouă sală de sport, în care vor putea să-și dezvolte abilitățile atât luptătorii experimentați, cât și începătorii.

Încăperea a fost amenajată cu suportul deputatului democrat Constantin Țuțu. 

Spațiul pentru antrenamente a fost dotat cu un ring și cu inventar sportiv modern.

"În primul rând vreau să-i mulțumesc antrenorului meu, domnul Victor Spinei și domnului Constantin Țuțu pentru promovare și ajutor. Sunt foarte bucuros că s-a deschis acest club", a spus luptătorul Oleg Bulgari.

"Este un eveniment foarte important. A venit legenda kick-boxingului moldovenesc la noi în sală. Pentru noi asta este o mare onoare. Este un mare stimul pentru sportivii care frecventează acest sport", a afirmat antrenorul Victor Spinei.

La eveniment a participat și primarul degrevat al orașului Soroca, Victor Său.

"La Soroca pe parcursul independenței Republicii Moldova a avut mai mulți campioni de republică. Au fost campioni europeni, iar acum sunt și campioni mondiali. Acești sportivi care vor fi aici educați vor deveni și ei campioni și a Republicii Moldova și la toate competițiile internaționale", a precizat primarul degrevat al orașului Soroca, Victor Său.

Cunoscutul sportiv Constantin Țuțu se arată convins că în noua sală sportivă vor fi antrenați viitorii campioni.

"Încă pe timpul lui Ștefan cel Mare aici la Soroca existau răzăși care apărau o țară întreagă de dușmani. Vreau să vă spun că eu ca campion tare mizez aici la Soroca să avem campioni care să ne apere onoarea și demnitatea în toată lumea", a declarat sportivul, deputatul PDM, Constantin Țuțu.

Aceasta este a șaptea sală sportivă care a fost deschisă cu ajutorul sportivului Constantin Țuțu. În curând, vor fi deschise alte două săli la Orhei și Cimișlia.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.