O nouă ”vizită” a poliției în localuri. 28 de agenți economici din Chișinău, amendați pentru nerespectarea regulilor epidemiologice
Embed:
O nouă ”vizită” a poliției în localuri. 28 de agenți economici din Chișinău, amendați pentru nerespectarea regulilor epidemiologice

Legea-i lege, dar nu pentru toți. 28 de agenți economici din municipiul Chișinău au fost amendați pentru nerespectarea regulilor epidemiologice. Oamenii legii au inspectat 182 de localuri de agrement unde au verificat dacă sunt respectate restricțiile impuse în contextul pandemiei COVID-19.


Printre încălcările depistate se numără neefectuarea termometriei la intrarea în local, admiterea clienților fără certificat COVID-19 și depășirea numărului permis de clienți. Mai mult, au fost depistați și angajați ai localurilor care activau în lipsa certificatelor de vaccinare sau nu purtau masca de protecție corect.

Moldovenii sunt mai responsabili ziua decât noaptea. Asta o demonstrează și cele 33 de razii efectuate de oamenii legii în weekend.

"- Aveți certificatul COVID-19 cu dumneavoastră?"

Polițiștii au depistat și persoane iresponsabile care s-au ales cu avertizări.


Agenții economici care nu respectă regulile epidemiologice riscă amendă de până la 35 de mii de lei, iar persoanele fizice de până la cinci mii de lei.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.