O ședință a Guvernului de două minute. Aceasta a fost amânată din lipsă de cvorum
Embed:
O ședință a Guvernului de două minute. Aceasta a fost amânată din lipsă de cvorum

Ședința Guvernului, planificată pentru astăzi, la ora 15:00, a durat mai puțin de două minute.
Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, a anunțat că întrunirea nu poate avea loc deoarece absentau bașcanul Găgăuziei Irina Vlah și ministrul în exercițiu al Justiției, Fadei Nagacevschi.
Ședința a fost totuși organizată peste două ore, iar la dezbatea proiectelor au fost prezenți și cei doi chiulangii.

''Respectiv, dacă doi membri ai guvernului lipsesc în condițiile în care acest guvern în exercițiu este trunchiat constatăm că ședința guvernului nu poate să se desfășoare. Personal mă voi ocupa de identificarea domnului Nagacevschi și a doamnei Vlah cu rugămintea ca încă o dată să ne convocăm pentru ședința Guvernului astăzi la ora 17.00 ".


Aureliu Ciocoi și-a rugat colegii să se prezinte la ședințe, iar dacă nu pot veni să anunțe din timp că vor lipsi.


"Stimați colegi am o rugăminte foarte mare către fiecare dintre domniile voastre ca atunci când convocăm ședința guvernului aș fi extrem de recunoscător ca să participăm cu toții la ședințele Guvernului. Mai ales că ele sunt anunțate din timp. "


Irina Vlah și Fadei Nagacevschi nu au precizat de ce nu au fost la ședința de la ora 15:00. Totuși, se pare că bașcanul Găguziei a avut astăzi o agendă încărcată. Pe pagina sa de Facebook, Irina Vlah a scris că a avut o ședință online cu ambasadorul Estoniei în Republica Moldova, Ingrid Kressel, o întâlnire cu șefa Oficiului Național al Viei și Vinului, Cristina Frolov și o întrevedere cu Ambasadorul Federației Ruse în Moldova,Oleg Vasnețov.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.