O tânără de 18 ani susține că a fost violată timp de câțiva ani în casa tutorelui său
Embed:
O tânără de 18 ani susține că a fost violată timp de câțiva ani în casa tutorelui său

O tânără de 18 ani trăiește un adevărat calvar. După ce tatăl ei a murit, iar mama a fost decăzută din drepturile părintești, aceasta, împreună cu fratele ei, a rămas în grija unei familii de tip parental. Fata a dezvăluit detalii șocante în platoul emisiunii "Vorbește Moldova" despre teroarea prin care trece deja de câțiva ani. Ea susține că a fost violată timp de patru ani de către tutorele ei, însă a tăcut de frică să nu rămână pe drumuri."Această tânără povestește cum a fost abuzată ani la rând de către cel pe care îl numea tată. Chiar dacă eram mică mă simțeam ca o cârpă."

Bunica copilei susține că simțea durerea nepoatei, dar de câte ori încerca să afle adevărul, nu-i reușea. Dubii avea și mătușa fetei, care de fiecare dată o vedea pe fată abătută.


"Am primit un mesaj de la nepoțel, de la frate, lelea, sora mea are probleme dar îi este rușine să îți spună. Eu îndată cum am citit mesajul, îndată l-am sunat și fetița mi-a spus, eu sunt violată din clasa a șasea până în clasa a noua".

Tutorii tinerei au acuzat-o că spune minciuni.


" Iubește să mă minciunească, apoi fura și bani de la vecin a furat, de la școală se pierdeau bani dar eu îi luam apărarea și spuneam că nu e fata mea. Poate ea e condusă de cineva, nu știu cum a putut să spună așa ceva".


Femeia spune că soțul ei nu ar fi capabil să facă așa ceva. Mai mult, ea susține că bărbatul este impotent. A neagat acuzațiile și tutorele copilei."Cum să am cu fata mea probleme din astea. Nu a fost așa ceva, eu cu soția sunt bucuros la ce am de făcut dar nu și cu fata pe care am crescuto eu."


Pentru a demonstra că spune adevărul, tânăra a solicitat să treacă testul poligraf. Bărbatul acuzat a refuzat însă testarea.


"Pentru eroină, testul a fost o adevărată provocare. Am adresat mai multe întrebări direct, axate pe anumite detalii. Nu mi-a scăpat nimic și nici nu cred că fata ar fi putut ascunde ceva "

În cazul în care va fi demonstrată vinovăția bărbatului, acesta riscă până la 12 ani de închisoare.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.