O tânără familie din Criuleni cere ajutorul oamenilor, după ce casa în care locuiau a fost mistuită de flăcări
Embed:
O tânără familie din Criuleni cere ajutorul oamenilor, după ce casa în care locuiau a fost mistuită de flăcări

O familie din satul Corjova, raionul Criuleni, a ajuns la capătul disperării.
Cuplul și cei doi copii minori au rămas fără acoperiș, după ce casa le-a ars în câteva minute, din cauza sistemului vechi de electricitate.
Pentru a putea trăi acolo după incendiu, soții Zadic au acoperit cu o peliculă ceea ce a rămas din fosta lor casă, dar din cauza ploilor traiul le este extrem de dificil.


Cristina Zadic ne-a povestit că incendiul a izbucnit în amiaza zilei de 11 mai. În acel moment, femeia, în a șasea lună de sarcină, se afla în casă cu unul dintre cei doi copii.

"Într-un timp brusc s-a auzit o bubuitură enormă, eu din casă nu am reușit să aud că adormeam copilul. Stând în casă soțul a strigat "incendiu", iar eu am luat copiii în brațe și am ieșit în drum."

Bunurile familiei au ars în câteva minute.

"Iată asta este de la calculator, au fost bunuri imobiliare sus, totul s-a stricat, tot! În pod se aflau uși, geamuri pe care le aveam în plan să le schimbăm, să facem reparație în casă. Din păcate nu am reușit!"

Casa este acoperită temporar, dar încă nu a fost reparată, acesta fiind unicul vis al cuplului din satul Corjova.

"În casă la noi din cauza la chestia asta a căzut podul, o bucată din pod din casa asta mare de aici. Se vede de sus tot, noi am acoperit cât de cât ca să nu ajungă apa în casă că sunt ploi mari. Am pus niște scânduri pe care le-am câștigat tot din mahala, unii oameni ne-au ajutat. Sunt câteva, dar asta nu este destul, nici 30% din ce avem nevoie."

Cei care vor să ajute tânăra familie o pot face apelând la numărul de telefon 060867846.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.