"Ochiul tău iubit". Soprana Valentina Naforniță a lansat videoclipul piesei compusă de maestrul Eugen Doga, după textul lui Mihai Eminescu
Embed:
"Ochiul tău iubit". Soprana Valentina Naforniță a lansat videoclipul piesei compusă de maestrul Eugen Doga, după textul lui Mihai Eminescu

Soprana Valentina Naforniță a lansat astăzi videoclipul piesei "Ochiul tău iubit" compusă de maestrul Eugen Doga, după textul lui Mihai Eminescu, iar în videoclip s-au filmat actori celebri din țara noastră. Pelicula este inspirată din amintirile ei despre tata.  

"Totul este aproape așa cum mi s-a întâmplat mie, lucruri care, defapt toți ne regăsim în unele imagini din videoclip. Toți o să-și vadă o parte din copilărie", a spus soprana, Valentina Naforniță.

"Mă bucur că ea a insistat, nu că a dorit, a insistat să-i ofer anume romanța asta, că eu îi propuneam altceva. Înseamnă că a simțit că simte bine, că trăiește cu starea aceasta care este în Ochiul tău iubit", a comentat compozitorul, Eugen Doga.

Videoclipul a fost filmat în urmă cu patru luni în mai multe locații pitorești din țara noastră. Valentina Naforniță a fost acompaniată de Orchestra Metropolitană București.

Valentina Nafornița locuiește în prezent la Viena, unde e membră în ansamblul de la Wiener Staatsoper, fiind și cea mai tânără câștigătoare a concursului BBC Cardiff Singer.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.