Orchestra Națională "Lăutarii" pregătește un spectacol excepțional, cu invitați speciali și melodii interpretate altfel decât până acum
Embed:
Orchestra Națională "Lăutarii" pregătește un spectacol excepțional, cu invitați speciali și melodii interpretate altfel decât până acum

Combinații neașteptate de melodii pe scena Palatului Național "Nicolae Sulac". Orchestra Națională "Lăutarii" pregătește un spectacol excepțional, cu invitați speciali și melodii interpretate altfel decât până acum. Pregătirile pentru grandiosul show durează de câteva zile, iar echipa noastră de filmare a prins  repetițiile din culise.

Svetlana Frumusachi este regizorul principal al spectacolului, iar gazda serii va fi prezentatoarea de peste Prut Iuliana Tudor.

"Și de această dată "Lăutarii Altfel". Un proiect de mare succes care de acum câțiva ani este în topul celor mai frumoase evenimente muzicale din tot spațiul românesc. Sunt și unele surprize ca soliști. Este vorba despre Vladimir Fotescu care nu a mai evoluat cu orchestra, este pentru prima dată când participă la "Lăutarii Altfel" și mai este și Andra Botez, o solistă foarte talentată de la Iași."


Tradițional, printre invitații speciali va fi interpreta din România, Paula Seling. Pe pagina sa de facebook, ea a scris că se simte onorată să fie pe scenă alături de Orchestra Națională "Lăutarii".
Alături de Lăutarii, pe scenă vor urca și membrii trupei "Akord".

"Vă dați seama ce dor ne-a fost de această scenă, ce dor ne este de public, de Palatul Național, de concerte. E o mare bucurie pentru noi să venim la repetiții să cântăm, să savurăm de tot ce înseamnă Palatul Național, scena aceasta minunată și desigur marele eveniment care va fi duminică. Maestrul Nicolae Botgros ne susține de la relansare așa că alături de el oricum se compensează emoțiile din scenă și așteptăm cu mare nerăbdare pentru că într-adevăr am avut o pauză lungă."

În cadrul evenimentului, melodiile arhicunoscute vor prinde o nouă viață sub bagheta dirijorală a maestrului Nicolae Botgros. Artistul spune că responsabilitatea este una mare față de public, iar repetițiile pe alocuri sunt dificile pentru întreaga echipă.

"Cântăm ceva deosebit, înafara muzicii populare și ne dăm seama că ne-am luat o responsabilitate foarte mare, pentru că am obișnuit publicul să le aducem în dar câte ceva frumos. Vrem și de data asta să fim pentru ei, pentru că publicul a fost și va rămâne pentru totdeauna sprijinul nostru."

Concertul "Lăutarii Altfel" va avea loc duminică, 21 noiembrie, la ora 18:00, la Palatul Național "Nicolae Sulac". În contextul pandemiei, spectatorii vor avea acces în sala de concert doar în baza certificatului de vaccinare anti-covid, certificatul confirmativ de prezența anticorpilor sau testul PCR cu rezultatul cu negativ.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.