(P) Kaufland Moldova, partener fidel celui mai mare festival de muzică din țară, "Summer Fest". Distracția, premiile și mâncarea gustoasă, la dispoziția petrecăreților
Embed:
(P) Kaufland Moldova, partener fidel celui mai mare festival de muzică din țară, "Summer Fest". Distracția, premiile și mâncarea gustoasă, la dispoziția petrecăreților
Mii de oameni au trăit atmosfera feerică a celui mai mare festival de muzică din țară - Summer Fest 2021. Petrecăreții au avut parte de muzică de calitate, dispoziție bună, dar și multe surprize pregătite de partenerul general al evenimentului Kaufland Moldova, care deja de trei ani este alături de Summer Fest.

Oamenii au fost întâmpinați de Kaufland chiar de la intrare cu un pașaport unde au adunat ștampile, care într-un final le-au adus cadouri generoase. De asemenea, în zona pentru spectatori a fost instalat un delfin imens pentru colectarea deșeurilor din plastic, iar cei mai responsabili au fost premiați.

"Practic o pubelă unde se strâng deșeuri care pot fi din plastic și aluminiu, iar la fiecare trei deșeuri au o șansa la o roată a norocului.", a explicat ecologistul Andrei Coșuleanu.

Partenerul principal al evenimentului a împărțit oamenilor mixuri de fructe proaspete și aromate.

"Împreună cu Kauflandul ne-am gândit să servim oaspeților noștri o doză de vitamine de fructe proaspete, fresh, de la noi din Moldova și de ce nu și un pic de peste hotare.", spune bucătarul Mihai Comerzan.

În zonele de odihnă amenajate de Kaufland, oamenii au avut parte de distracții și s-au putut relaxa pe saltele. Domnișoarele au fost răsfățate cu diverse coafuri executate gratuit și și-au aplicat strasuri decorative pe față.

Unul dintre cei mai așteptați interpreți în prima zi de Summer Fest a fost interpretul rus Jony, piesele căruia au devenit hituri în timp record.

"Publicul este foarte primitor, adevărat știu cum să se odihnească, să se relaxeze, zâmbitori chiar dacă sunt obosiți după o zi de distracții. Cu toate acestea am cântat toți împreună. Iată chiar și daruri au pregătit pentru mine.", s-a împărtășit interpretul Jony.

La fel de așteptat a fost și Smiley, care nu a fost lăsat să plece de pe scenă cu una cu două.

"Abia așteptam să vin. Abia așteptam. Eram înebunit să vă văd, să iau din nou contact cu oamenii din Chișinău. Toate concertele pe care le-am avut aici indiferent de locație, au fost superbe.", a spus interpetul Smiley.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.