Partenerul privat al Loteriei Naționale a oferit spijin pentru oragnizarea unui maraton caritabil de ciclism
Embed:
Partenerul privat al Loteriei Naționale a oferit spijin pentru oragnizarea unui maraton caritabil de ciclism

Partenerul privat al "Loteriei Naționale a Moldovei" în domeniul loteriilor și pariurilor sportive continuă acțiunile de responsabilitate socială și de susținere a sportului. Compania a oferit ajutor financiar pentru desfășurarea maratonului de ciclism caritabil "Foc la ghete pe biciclete", organizat de Centrul „Hospice Angelus Moldova”. Printre cei 60 de participanți s-a numărat și Mircea Marco, prezentatorul show-ului TV "Loteria Națională".

Participanții la maratonul de ciclism au parcurs în weekend puțin peste 100 de kilometri, pe traseul Chișinău-Orhei, tur-retur. În cadrul evenimentului de caritate s-au colectat bani pentru cei 20 de copii și adulți cu boli incurabile care beneficiază de îngrijiri paliative în cadrul Centrului „Hospice Angelus Moldova”. 

 

"Suntem convinși că acești bani vor contribui la ușurarea suferințelor multor persoane pe care le întreține Hospice Angelus Moldova." , a declarat Mircea Marco, prezentatorul Loteriei Naționale. 

 

Alături de prezentatorul Mircea Marco au participat la maratonul de ciclism încă trei reprezentanți ai partenerului privat al "Loteriei Naționale a Moldovei" în domeniul loteriilor și pariurilor sportive.

 

"Loteria Națională este prima companie care s-a oferit să fie sponsor al evenimentului.  Este un exemplu de urmat pentru celelalte companii din Republica Moldova. Suntem foarte recunoscători Loteriei Naționale pentru că și de data aceasta ne este alături. Este deja o tradiție să ne fie alături și să ne susțină." , susține Cristina Cuciurca, reprezentant Hospice Angelus Moldova.

 

 

Cicliștii au făcut un popas în satul Isacova,  unde se află Centrul de îngrijire paliativă pentru copii "Casa Angelus". Instituția medicală a fost înființată în 2017 și găzduiește copii cu probleme grave de sănătate. Aici a fost organizat un concert în aer liber și o tombolă.

 

 

"Numărul înscrierilor a depășit cu mult așteptările noastre. Scopul evenimentului este colectarea fondurilor în susținerea copiilor și adulților care suferă de cancer în faze terminale și alte maladii incurabile, dar și promovarea unui mod sănătos de viață în rândul tinerilor și adulților. ", susține Cristina Cuciurca, reprezentant Hospice Angelus Moldova.

 

 

Maratonul „Foc la ghete pe biciclete” este la a doua ediție.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.