Partidul Legii și Dreptății s-a lansat în campania electorală
Embed:
Partidul Legii și Dreptății s-a lansat în campania electorală

Partidul Legii și Dreptății s-a lansat astăzi în campania electorală.
Cap de listă este Mariana Durleșteanu, care în februarie a fost propusă la funcția de prim-ministru de către majoritatea parlamentară, dar a fost respinsă de președintele țării.
Acum Mariana Durleșteanu candidează la funcția de deputat alături de generalul Nicolae Alexei.
În total 56 de persoane figurează pe lista Partidului Legii și Dreptății.

Pentru evenimentul de lansare în cursa electorală, formațiunea a cheltuit 20 de mii de lei. Partidul mai are pe cont 30 de mii, dar Mariana Durleșteanu a spus că nu are nevoie de mulți bani ca să promoveze principalele mesaje de campanie.

"Abordarea noastră ca să demonstrăm că cu un buget modest, nu cu milioane se poate face dreptate. Asta va fi. Avem copii orfani, avem copii ale căror părinți se află peste hotare și stau cu buneii. Vom demonstra la final cu puținul se pot face multe."

Iar Nicolae Alexei a declarat că, dacă formațiunea va ajunge în Parlament, atunci el va avea grijă ca justiția să fie una funcțională. Alexei a adăugat că are încredere în Durleșteanu.

"Nu am cam avut de gând să mă lansez în politică cu Partidul Legii și Dreptății, dar după chestiile cu zarva și cu vâlva în Parlament cu înaintarea doamnei Durleșteanu la funcția de prim-ministru, eu mai din aproape am studiat cu ce se ocupă dumneaei și ce valoare dânsa are pe fonul european și nu numai și am ajuns la concluzia că țara noastră are nevoie de asemenea oameni. "

Prioritățile Partidului Legii și Dreptății se axează pe lupta împotriva corupției, dezvoltarea țării și creșterea economiei.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.