Partidul Politic „Puterea Oamenilor”, în frunte cu Ruslan Codreanu, a fost înregistrat oficial de CEC în cursa electorală
Embed:
Partidul Politic „Puterea Oamenilor”, în frunte cu Ruslan Codreanu, a fost înregistrat oficial de CEC în cursa electorală

Comisia Electorală Centrală a înregistrat Partidul Politic „Puterea Oamenilor” în calitate de concurent electoral la alegerile anticipate din 11 iulie.
Formațiunea este condusă de fostul primar interimar al Capitalei Ruslan Codreanu.
Codreanu a promis că ajunși în Parlament, el și colegii
săi, vor fi vocea copiilor și vor pune accent pe dezvoltarea educației.

"Ultima dată am plecat de aici cu emoții nu tare bune, atunci, în 2019, când am fost scos din cursa electorală. De asta, astăzi am venit mai mulți. Dacă și de data asta o să procedeze urât cu noi, data viitoare o să venim și mai mulți. Suntem foarte mândri că într-o perioadă atât de scurtă, am reușit să construim o platformă de oameni."

 Ruslan Codreanu a fost primarul interimar al Chișinăului din 2018 până în 2019.  El a decis ulterior să candideze independent la fotoliul de edil însă nu a fost înscris în cursă deoarece listele cu semnături pe care le-a prezentat nu corespundeau cerințelor. În acest an, Ruslan Codreanu a fost ales președinte al Partidului „Puterea Oamenilor”. În lista candidaților pentru funcția de deputat sunt 57 de persoane. Pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, Comisia Electorală Centrală a înregistrat, până în prezent, 17 concurenți electorali. Alte două dosare se află în proces de examinare. 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.