Pasiune incurabilă. Mexicanul Eddie Gaona s-a căsătort cu o moldoveancă și prepară bucate delicioase la Chișinău
Embed:
Pasiune incurabilă. Mexicanul Eddie Gaona s-a căsătort cu o moldoveancă și prepară bucate delicioase la Chișinău

Și-a închis restaurantele pe care le deținea în Mexica și Statele Unite ale Americii și a venit la Chișinău, pentru a fi alături de iubita sa moldoveancă. Este povestea lui unui bucătar mexican, pe nume Eddie Gaona, care gătește acum nachos și taco pentru moldoveni, într-un local din Capitală. Rețetele bucatelor sale delicioase le ține însă în mare secret.

Eddie Gaona provine dintr-o dinastie de bucătari și a auzit pentru prima dată de Moldova de la iubita sa în Statele Unite, când aceasta i-a pășit pentru prima dată pragul localului. În câteva luni, a decis să se mute cu ea la Chișinău.

"Eu nu am spus nimănui când am venit aici pentru prima oară. Am cumpărat biletul de avion și am venit. Am avut într-adevăr un lucru bun în SUA, am fost un manager la restaurant, dar am lăsat totul pentru soția mea", a zis bucătarul Eddie Gaona.

Eddie este acum bucătar-șef într-un local din Capitală. Când s-a angajat, a schimbat meniul și a adus ingredientele sale secrete din Mexic.

"Eu am spus că vreau să lucrez aici, să fac ceva aici, în Moldova, pentru moldoveni, pentru ca ei să învețe mai mult despre bucătăria mexicană", a spus bucătarul Eddie Gaona.

Mexicanul spune că a îndrăgit Moldova în doar câteva luni.

"Eu iubesc această țară. Pentru mine este foarte frumoasă. Iubesc oamenii, ei sunt foarte buni. Iar când le pregătesc ceva, pregătesc din inimă", a afirmat bucătarul Eddie Gaona.

Mâncarea mexicană gătită de Eddie le lasă gura apă tuturor celor cere o gustă.

"Această carne e marinată timp de o zi, cu 15 ingrediente, pe lângă ananas. Este tradițional mexican", a zis bucătarul Eddie Gaona.

Toți clienții îl adoră pe bucătarul-șef pentru gustările sale speciale.

Eddie și soția sa Olesea visează ca mâncarea mexicană să devină tot mai apreciată de moldoveni.

"La moment, acesta este planul, să facă cât mai cunoscută mâncarea mexicană autentică. Și să crească acest restaurant la cel mai înalt nivel", a spus soția lui Eddie Gaona, Olesea Ciubotaru.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.