Pedeapsă barbară. Un antreprenor de la Bălți a tuns un copil care ar fi intrat ilegal pe terenul lui
Embed:
Pedeapsă barbară. Un antreprenor de la Bălți a tuns un copil care ar fi intrat ilegal pe terenul lui

I-a tăiat părul, l-a bătut și i-a scris pe frunte „Sunt un hoț”. Așa a pedepsit un antreprenor din Bălți un copil de nouă ani, care ar fi intrat ilegal pe teritoriul întreprinderii sale, pentru a se juca. Ulterior, bărbatul a chemat poliția, însă, în loc de copil, la inspectorat a ajuns reclamantul, în cătușe. Pentru gestul său, individul riscă acum pușcărie.

Incidentul s-a produs acum o lună, pe teritoriul unui fost depozit de construcții, unde, în prezent, activează o fabrică de polistiren din Bălți.Băiatul, în vârstă de nouă ani, se juca cu doi prieteni, când a fost observat de antreprenor. Potrivit poliției, bărbatul l-ar fi suspectat pe copil că a furat ceva de pe teritoriul depozitului. El l-ar fi bătut, după care l-a tuns cu o foarfecă ruginită și i-a scris pe frunte, cu vopsea tehnică, "sunt un hoț". 

"El neagă faptele, spune că l-a reținut numai ca să anunțe poliția, dar oricum, copilul este speriat, a mai primit și câteva lovituri din partea bărbatului", a spus procurorul Rodica Buza.

Psihologii spun că incidentul ar putea avea urmări grave pentru copil.

Antreprenorul, în vârstă de 44 de ani, se află în arest preventiv. El este cercetat penal pentru reținerea ilegală a unui minor și riscă până la șapte ani de închisoare.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.