"Pepinieră" de mame surogat în Ucraina. Acest serviciu este legal și costă cel puțin 30.000 de dolari
Embed:
"Pepinieră" de mame surogat în Ucraina. Acest serviciu este legal și costă cel puțin 30.000 de dolari

Numărul cuplurilor care caută o mamă surogat în Ucraina a crescut în ultimii ani cu peste o mie de procente. Familii din diferite colțuri ale lumii apelează la ajutorul femeile din Ucraina, unde acest serviciu este legal și costă de la 30 până la 45 de mii de dolari. 

În Ucraina, există agenții speciale care caută mame surogat pentru cuplurile care nu pot avea copii. Acestea se ocupă de partea legală a procesului și se asigură că mama purtătoare primește recompensa financiară stabilită. Una dintre ucrainencile care a adus pe lume un copil pentru un cuplu străin este Ana. În urmă cu doi ani, ea a născut un bebeluș pentru o familie din Slovenia.

"Inițial, nu realizezi ce lucru important ai făcut. Conștientizezi asta doar după ce vezi părinții copilului și emoțiile lor. Simți că ai făcut un lucru mare atunci când ei plâng și îți mulțumesc", a spus mama surogat, Ucraina, Ana.

Femeia spune că pe tot parcursul sarcinii a fost susținută și ajutată de familia pentru care urma să nască.

"Eram plătită lunar cu câte 500 de dolari. Dacă e să calculez și toți banii care au fost cheltuiți pentru controalele medicale, haine și cazare, atunci cred că am primit în jur de 20 de mii de dolari", a zis mama surogat, Ucraina, Ana.

Ana spune că femeile care intenționează să devină mame surogat trebuie să fie foarte bine informate. Ea a mai adăugat că a auzit despre cazuri în care mamele purtătoare care au pierdut sarcina nu au mai fost deloc plătite.

"Femeile care vor să facă parte din acest program trebuie să fie precaute. Trebuie să citească recenziile agenției ca să evite situațiile neplăcute", a afirmat mama surogat, Ucraina, Ana.

Anual, în Ucraina peste 500 de femei nasc bebeluși pentru cupluri străine. Această practică este legală și în Statele Unite, Georgia, Rusia, Kenya și Laos.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.