Percheziții la domiciliul fostului deputat democrat, Vladimir Andronachi, care are statut de bănuit în dosarul fraudei bancare
Embed:
Percheziții la domiciliul fostului deputat democrat, Vladimir Andronachi, care are statut de bănuit în dosarul fraudei bancare

Percheziții matinale în Capitală.
Procurorii Anticorupție au descins la domiciliul fostului deputat democrat, Vladimir Andronachi.
Perchezițiile, care au avut loc în dosarul fraudei bancare, s-au desfășurat și la alte adrese.

De dimineață, imediat ce am aflat despre desfășurarea perchezițiilor am încercat să luăm legătura cu Vladimir Andronachi, dar nu ne-a răspuns la telefon pentru a ne oferi un comentariu referitor la acțiunile oamenilor legii. Astfel am mers acasa la fostul deputat. În spatele blocului în care locuiește i-am observat pe ofițerii Serviciului de Informații și Securitate. Descinderile au continuat în garajul familiei Andronachi situat la parterul blocului, unde au mers procurorul de caz și soția fostului deputat. Aceștia au refuzat să ne ofere detalii spunând doar că vor oferi mai târziu informații de interes public.

Procurorii au ridicat mai multe materiale în urma perchezițiilor. La un moment dat soția lui Vladimir Andronachi a ieșit din apartament, dar a refuzat să vorbească cu echipa noastră de filmare.

" Reporter: Este adevărat că dumneavoastră v-a fost înmânată citația în care a fost pus sub învinuire domnul Andronachi? "

Nici procurorul de caz nu a făcut declarații pentru presă.


"- Nu pot să vă spun nimic, instituția va veni cu o reacție ulterior!
- Reporter: Dar de ce mai exact este învinuit, au mai fost și la alte adrese percheziții?
- Vom veni cu reacții ulterior!

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.