Petrecere experimentală în Spania. Sute de oameni, cu testul negativ la COVID-19, s-au distrat în cadrul unui festival
Embed:
Petrecere experimentală în Spania. Sute de oameni, cu testul negativ la COVID-19, s-au distrat în cadrul unui festival

Pentru prima dată în ultimele opt luni, viața de noapte a revenit în orașul Girona din Spania. Sute de oameni au dansat pe ritmuri de muzică house mixată live de un DJ, în cadrul unui eveniment experimental. Printr-o aplicație instalată pe telefonul mobil, participanții au prezentat un test negativ la coronavirus sau au demonstrat faptul că au fost bolnavi de COVID-19.


În timpul petrecerii, tinerii nu au fost obligați să păstreze distanța socială, dar au purtat măști. Ei spun că au așteptat cu nerăbdare un astfel de eveniment.

"Din punct de vedere fizic suntem mai bine, dar psihologic suntem foarte afectați. Din această cauză, cred că astfel de evenimente controlate trebuie să fie organizate."


Pe lângă acest eveniment, autoritățile au permis deschiderea a cinci restaurante. La sfârșitul lunii martie, la Barcelona a fost organizat un concert-test la care au participat cinci mii de oameni. Ei au purtat măști, dar nu au respectat distanța socială. În urma evenimentului, nu s-a înregistrat o creștere a numărului de infectări cu noul coronavirus.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.