Pleacă din Parlament. Liliana Palihovici renunță la mandatul de deputat
Embed:
Pleacă din Parlament. Liliana Palihovici renunță la mandatul de deputat

Vicepreședintele Parlamentului Liliana Palihovici și-a depus astăzi mandatul de deputat. În ședința Parlamentului,  Palihovici le-a mulțumit colegilor din fracțiunea PLDM pentru munca pe care au făcut-o în echipă. Decizia l-a surpins, însă, pe președintele Parlamentului. Andrian Candu a menționat că, cel mai probabil, fotoliul va reveni opoziției, fără a preciza formațiunea la care se referă.  

"Îmi încetez activitatea mea parlamentară, îmi depun mandatul. Regret că PLDM cu care am intrat în Parlament în 2014, în primii doi ani până acum nu a reușit să-și îndeplinească angajamentele sale", a afirmat deputatul PLDM, Liliana Palihovici.

"Am fost surprins de gestul făcut de colega mea, doamna Liliana Palihovici, vicepreședintele Parlamentului. Există o tradiție în Parlamentele europene ca o fucnție de vicepreședinte să revină partidelor din opoziție parlamentară. Și de acest lucru voi ține cont atunci când voi iniția procedura de consultare a tuturor fracțiunilor parlamentare", a spus președintele Parlamentului, Andrian Candu.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.