Poșta Moldovei se schimbă la față. În raionul Florești au fost inaugurate două oficii poștale
Embed:
Poșta Moldovei se schimbă la față. În raionul Florești au fost inaugurate două oficii poștale

Poșta Moldovei se schimbă la față. În locul clădirilor din perioada sovietică, în sate sunt deschise oficii noi, dotate cu tehnologii moderne. Ieri, în raionul Florești au fost inaugurate două oficii poștale. Pentru renovarea acestora s-au cheltuit 450 de mii de lei, bani alocați din bugetul întreprinderii. 

Zinaida Căsăuțan lucrează la poșta din satul Băhrinești de mai bine de 40 de ani. Femeia afirmă că, până acum, era nevoită să activeze într-o clădire al cărei sistem de încălzire era defect.

"Venea iarna și lumea iarăși trebuia să inghețe, frig când erau iernile mai puternice. E o plăcere să lucrezi acum, chiar și lumea de când am început lucru în oficiu ăsta, nu se dau duși", a zis angajata Zinaida Căsăuțan.

Și locuitorii satului Ciutulești au parte de un oficiu poștal nou. 

Potrivit directorului general al Poștei Moldovei, asemenea oficii urmează să fie deschise și în alte localități din țară.

"Noi tradițional în fiecare săptămână, de ce nu lună, deschidem oficii poștale de acest gen. La moment avem instalate în jur de 25 de centre de acestea și anul viitor nu ne propunem mai puțin de 20", a zis directorul general Poșta Moldovei, Serghei Nastas.

"Acest eveniment se datorează acelui șir de proiecte bune pentru Moldova inițiat de PDM. Mulți nu știu de problemele cetățenilor, îi bine să îți cunoști problemele oamenilor unde ai fost născut, unde ai trăit împreună cu ei, unde ai muncit și de aceea venim într-adevăr cu niște proiecte reale", a spus candidatul PDM în circumscripția numărul 12, Gheorghe Brașovschii.

În ultimii cinci ani, din banii Întreprinderii de Stat Poșta Moldovei, au fost renovate 350 de oficii poștale.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.