Premii de peste jumătate de milion de lei oferite în cadrul show-ului Loteriei Naționale de la PRIME
Embed:
Premii de peste jumătate de milion de lei oferite în cadrul show-ului Loteriei Naționale de la PRIME

Premii de peste jumătate de milion de lei s-au oferit aseară, în cadrul show-ului Loteriei Naționale de la PRIME. Un locuitor al satului Trușeni a câștigat o mașină, o doamnă din Orhei - bani pentru o vacanță în Egipt, iar un locuitor al Capitalei - o sută de mii de lei. Toți participanții la show au plecat acasă cu premii.


Iurie Dodon a obținut cel mai râvnit premiu din primul joc: un automobil nou.

"Iurie Dodon este câștigătorul acestui joc!"


Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, este din comuna Trușeni și lucrează la o fabrică de mobilă.


"Simt o mare bucurie. Jocul mi-a părut foarte bun!"


La proba seifurilor, 15 mii de lei au ajuns în buzunarul lui Andrei Medvețchi din Păpăuți, Rezina, iar Tatiana Crețu din Orhei a câștigat 40 de mii de lei.


"- 40 de mii de lei v-ajunge în Egipt? - Ajunge! - Aproape 2 mii de euro. - Și nu numai odată!"


Tatiana se consideră o norocoasă.


"Precis că cumpărătorii mei o să vadă că îmi merge și-o să cumpăre de la mine bilete."


La „MegaJackpot”, norocul a fost de partea unui bărbat din Chișinău, angajat al unei fabrici de dulciuri. Cezar Tofan s-a îmbogățit cu 100 de mii de lei. În momentul în care i-a fost anunțat câștigul, bărbatul a început să plângă în brațele soției sale.


" - Plecați cu 100 de mii de lei! - Mulțumim Loteriei!" (Cezar plânge în brațele soției) "Bravo, bravo! Las-să plângă oleacă! - Să plângă, sunt lacrimi de bucurie! - Daaaaa!"


Cezar spune că ar fi trebuit să muncească mult timp pentru a aduna această sumă.


"Aveți încredere. Eu până acum nu credeam. Acuma cred!"


Ceilalți participanți la emisiune s-au ales cu premii garantate de 10 mii de lei, cu câte un bilet de loterie și certificate de o mie de lei, pentru bilete electronice de loterie și pariuri sportive pe 7777.md. Astfel, în mai puțin de o oră, Loteria Națională a oferit premii de 574 de mii de lei.
Biletele cu ”Participare la tragere la sorți pentru jocurile TV” te pot aduce în studioul show-ului, iar pentru asta trebuie să le înregistrezi pe site-ul 7777.md sau la numărul de telefon 022 333 777.
Emisiunea ”Loteria Naţională ” poate fi urmărită la PRIME în fiecare zi de duminică la ora 19.00 și în reluare luni la ora 19.00 și la 24.00.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.